Venera sa papilotnom – Astrolog Olga Savić

Specijalista za ciganske karte i astrologiju. Olga je nadarena nova zvezda na astrološkom nebu. O Olgi će se još mnogo pričati.

Kontaktiraj Veneru

Biraj opciju 33

  Nazovi
Nazovite nas!
CHF 3.90 / Min
  Saslušaj
Astrolog Nenad VidojevićAstrološki – ja sam Škorpija, podznak Vodolija. U mom natalu najviše su naglašeni vazdušni znaci – zato ja volim da pričam, pričam, pričam…a onda da pričam još malo….Zato ja volim da se smejem, zato sam radoznala….

Najjači je znak Vage, pa sve mora biti „ni po babu, ni po stričevima“ – nema veze što mi je neko klijent, ako smatram da greši i da nije u pravu u nekoj situaciji, to će biti i rečeno, bez pardona.

Mesec je u znaku Device i doneo mi je analitičnost i sposobnost da se unesem u detalje, ali i potrebu da sve mora biti savršeno i bez greške, realan pogled na svet, ali i kritičnost…..pa šta sad, neko mora i to da radi, zar ne? Planeta sa najjačom pozicijom je Mars – vazdušni, Vodolijanski Mars – koji mi je dao individualnost, dinamičnost, originalnost, upornost, ali i jaku ljubav prema astrologiji i svemu onome što je novo, moderno, čudno, neuklopljivo…..nećemo više da otkrivamo, ne trebate vi da analizirate mene, nego ja vas.

Specijalnost

Ciganske Karte100%
Astrologija100%
© 2023 Astrosav – sva prava zadržana – Impresum