Veliki godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za Ovna

Godišnji horoskop za Ovna

Pred Ovnima je generalno godina puna teškoća. Tri loše planete će se naći u kardinalnim znacima i napadati znak Ovna. Prvo, Saturn je krajem prošle godine ušao u znak Jarca i do kraja 2018. godine pomeriće se do 11. stepena. To znači da će on da pravi teškoće prvenstveno prvoj dekadi znaka Ovna. Drugo, na početku godine Pluton će biti na 17. stepenu Jarca i do kraja godine on će se pomeriti do 20. stepena. To znači da će Pluton praviti problema Ovnovima rođenim u drugoj dekadi. Treće, Uran je Ovnu i tokom 2018. godine proći će od 24. stepena do 28. stepena Ovna, što znači da će praviti problema najviše rođenima u trećoj dekadi Ovna. Ukratko, ove tri planete će svaka na svoj način donositi promene i probleme osobama rođenim u znaku Ovna. Međutim, neće sve biti loše. Jupiter, planete zaštite, bogatstva i ekspanzije doneće Ovnovima poboljšanje finansija. Jupiter će do 08. novembra 2018. godine tranzitirati poljem novca koji nije zarađen. To se odnosi na kredit, pozajmice, nasleđe... Tranzit Jupitera može pomoći Ovnovima da se odluče za neki kredit ili pozajmicu, a može se desiti i da nešto naslede. U novembru Jupiter ulazi u deveto polje Ovna. Kako ove polje vlada visokim obrazovanjem, tranzit Jupitera će doneti ekspanziju i uspeh na polju studija. Kod osoba kod kojih studije nisu aktuelne, Jupiter može doneti neko zanimljivo putovanje u inostranstvo. Ovo je godina kada Ovnovi treba da obrate pažnju na zdravlje. Mogući su problemi vezani za kosti, kožu, zube, pritisak i cirkulaciju. Naročitu pažnu treba da obrate pažnju na glavu, jer su mogući ozbiljni problemi

Ljubavni godišnji horoskop za Ovna

Kada je ljubav u pitanju, situacija je prikazana kao turbulentna i nestabilna. Što se tiče Ovnova u vezi postoje velike šanse da dođe do prekida veze. Kao kritični meseci prikazani su januar i april. Do raskida može da dođe iznenada, neočekivano, nakon kraće i burne rasprave. Kada su slobodni Ovnovi u pitanju, iduća godina je prikazana kao povoljna za ulazak u novu vezu. Povoljni periodi za tako nešto su januar, april, avgust i novembar. Ovnovima će na početku godine čulni aspekat veze biti jako bitan i izražen. Tokom januara će taj segment veze biti primaran, ali će kasnije Ovnovi da se okrenu i drugim stvarima.

Što se tiče Ovnova u braku, situacija će da varira od ogromne zaljubljenosti do faza netrpeljivosti. Postojaće faze kada će temelji braka biti ozbiljno uzdramani. Bračna kriza će biti izražena tokom oktobra i novembra. Bračni parovi će proći više puta kroz slične situaciju, a moguće je i da se spomene razvod. Budite oprezni Ovnovi. Greške neće samo da pravi partner, nego i vi. Zanimljivo je da će tokom iduce godine postojati periodi kada će se Ovnovi pitati da li su se na adekvatan nacin poneli prema partneru. Ovnovi generalno nisu skloni introspekciji niti priznavanju sopstvenih grešaka, ali od kraja juna do kraja avgusta naći će se u situaciji da sami sebi priznaju svoje greške. Tranzit Urana kroz znak Ovana će pojačati vašu impulsivnost i dati problematičan odnos sa partnerom. Gledajte da se iskontrolišete, jer čak ni tolerantni partner neće biti spreman da vam oprosti sve što možete reći tokom afekta ili u besu. Vi ste navikli da vam partner popušta, ali tokom ove godine partneru može pući film i može poželeti da prekine da sluša i gleda vaše ispade.

Poslovni godišnji horoskop za Ovna

Pred Ovnovima je naporna godina za posao. Izgleda da su oni spremni za mnogo veće obaveze koje su imali do sada. U periodu od 17. aprila do 06. septembra može doći do zastoja na polju karijere. Postojaće mogucnost pojavljivanja teškoća, odugovlačenja, probijanja rokova... Posao će se odvijati na usporen način, što će brze i hitre Ovnove da nervira. Tokom navedenog perioda može se desiti da će morati da se vrate na neke poslove za koje su mislili da su završeni. Ovo je povoljna godina za finansije. Ove godine će biti aktivirano polje novca koji nije zarađen. To se odnosi na kredit, pozajmicu, nasleđe i slično. Ovnovi mogu očekivati poboljšanje finansija iz pomenutih resursa. Ukoliko je posao vezan za strance, početak godine (januar i februar) su prikazani kao povoljni za kontakte sa strancima ili čak za put u inostranstvo. Kada su dokumenta u pitanju i uopšte bilo kakva papirologija tokom tri perioda treba da obrate pažnju: prvi je od 23. marta do 15. aprila, drugi je od 26. jula do 19. avgusta i treći je od 17. novembra do 05. decembra. U tom periodu treba da proveri sve što potpisuju. U navedenom periodu biće naglašena mogućnost prolongiranja ili čak otkazivanja sastanaka, dogovora i putovanja.

Šta očekuje Ovnove na zdravstvenom planu u 2018. godini

Kada je zdravlje u pitanju, kraj februara i početak marta su prikazani kao problematični. Pripazite na viruse u ovom periodu. Velike su šanse da zakačite neki. Vidi se da postoji mogućnost mirovanja tokom navedenog perioda. Zbog toga je bolje da se bacite na prevenciju i na taj način pomognete sebi da izbegnete komplikacije. Mogući su problemi i tokom proleća i krajem godine (u novembru i decembru). Početkom maja se vidi mogućnost nerviranja i problema sa krvnim pritiskom. Ovnovima ova godina nije prikazana kao povoljna kada je zdravlje u pitanju tako da je poželjan oprez tokom cele godine.

Godišnji horoskop za Bika

Godišnji horoskop za Bika

Pred Bikovima je izuzetno zanimljiva godina u emotivnom smislu. Ono što prvo pada u oči je tranzit Jupitera njihovim sedmim poljem. Kako ovo polje označava partnerske odnose odnosno brak, ovo je povoljan godina za ulazak u bračnu zajednicu (pod uslovom da Bikovi do sada nisu ulazili u brak). Što se tiče Bikova u braku tu situacija nije tako povoljno prikazana odnosno vide se problemi. Izgleda kao da će naizmenično da se smenjuju loši periodu u smislu da će prvo partner Bikova biti nezadovoljan brakom, u periodu od aprila do kraja septembra, a nakon tog Bik, u periodu oktobar i novembar. Sa planetom zakona i sreće u polju suđenja velike su šanse da u slučaju da imate neko suđenje, da se ono okonča i to u vašu korist. Ova godina nije prikazana kao najbolja za finansije (koje su Bikovima od izuzetne važnosti). Postojaće periodi u više navrata kada će novac da kasni i kada će Bikovi biti zabrinuti za finansije. U slučaju da duguju novac (bilo da su ga pozajmili ili imaju kredit) ova godina će biti problematična u smislu regulisanja finansijskih obaveza. Naročito će period od marta do jula da bude nezadovoljavajući, mada će na kraju Bikovi ipak da regulišu ovaj problem. Na polju prijateljstva moguća su razočaranja, a razlog može biti vezan za oblast finansija. Pazite kome pozajmljujete novac i dobro razmislite od koga ćete pozajmiti novac, jer nepoštovanje dogovora vezanih za finansije može negativno da se odrazi na prijateljske odnose. Na polju karijere moguće su teškoće i to u periodu od avgusta pa do kraja godine. Inače strpljivim Bikovima će zasmetati što će neki poslovi jako sporo da se razvijaju bez obzira koliko truda uložili u posao.

Ljubavni godišnji horoskop za Bika

Kada je ljubav u pitanju, situacija izgleda prilično dinamično. Kod Bikova u vezi određeni periodu su prikazani kao problematicni: početak proleća, sredina leta i sam kraj godine. Ono što je zanimljivo je da će nakon perioda problema u vezi, neki Bikovi da se odluče za ulazak u bračnu zajednicu. U tom smislu je naročito druga polovina godine prikazana kao povoljna: od 10. jula pa do kraja godine. Neke razmirice će jednostavno da posluže Biku da uvide koliko im je partner bitan i šta zaista žele od tog odnosa. Što se tiče Bikova koji su već u braku, situacija nije prikazana kao povoljna. Partner Bikova neće biti zadovoljan odnosom i to u periodu od aprila do kraja septembra. Međutim, zbog tranzita Jupitera preko znaka Škorpije svi problemi će biti uspešno prevaziđeni. Bikovi će biti generalno nesigurni na polju ljubavi tokom oktobra do sredine novembra. Jupiter će ih generalno štititi i pomoći da iz svakog problema izađu kao pobednici. Što se tiče Bikova koji su slobodni, oni ove godine neće biti zadovoljni dešavanjima u toj oblasti. Problemi mogu da se manifestuju na više načina: na primer, biće perioda kada će više biti usmereni ka prošlosti nego ka sadašnjosti i budućnosti. Zatim, zbog Neptuna u jedanestom polju imaće nerealna očekivanja kada je partner u pitanju. Neptun vlada idealima, maštanjima, snovima. U polju veza ukazuje da će previše očekivati, a zbog retrogradnog Merkura se vidi potencijal da budu razočarani dešavanjima i da će morati da preispitaju da li su im očekivanja realna. Ova godina je prikazana kao povoljna za ulazak u vezu sa osobama koje se bave umetnošću, humanim radom ili je vezana za inostranstvo.

Poslovni godišnji horoskop za Bika

Što se tiče karijere, Bikovi mogu očekivati veće promene tokom ove godine. Vladar polja karijere je Uran (inače vlada nervima) i biće će u kvadratu sa Plutonom, što ukazuje da postoje velike šanse da Bikovi budu pod ogromnim stresom na poslu i da odluče da napuste tekući posao i pokušaju da nađu posao koji će im se više dopadati i gde će biti manje stresa i nerviranja. Nezadovoljstvo će da kulmirila tokom proleća (tokom aprila i u prvoj polovini maja), kada će Mars prolaziti znakom Jarca i pridružiti se Plutonu i napraviti kvadrat sa Uranom. Do odluke može doći iznenada, neočekivano, posle svađe ili neke neprijatne scene na poslu. Uran će biti retrogradan od 07. avgusta pa do početka 2019. godine. Retrogradnost planete ukazuje da nezadovoljstvo poslom i da će sigurno postojati iste ili slične situacije kroz koje će Bikovi prolaziti u više navrata. Što se tiče Bikova koji razmišljaju o tome da počnu da se bave privatnim poslom, 2018. godina će biti povoljna za to i to sve do novembra. Njima će Severni Mesečev Čvor da prolazi četvrtim poljem (poljem privatnog posla) što ukazuje da je ovo pravo vreme za nove poduhvate u toj oblasti. S obzirom da četvrto polje obuhvata znak Lava, planovi će biti megalomanski i ambiciozni. Postoje šanse da se ostvare.

Šta očekuje Bikove na zdravstvenom planu u 2018. godini

Što se zdravlja tiče, generalno je 2018. godina prikazana kao povoljna. Postoji mogućnost nastajanja zdravstvenih problema u sledećim periodima: tokom januara (kada treba obratiti pažnju na kožu, bakterije i viruse), krajem marta (kada treba da obratite pažnju na sinuse), krajem maja (kada treba obratiti pažnju na ishranu, digestivni trakt, hormone. Ovo je pravi momenat za započinjanje dijete). Septembar, oktobar i novembar su prikazani kao meseci kada će ženskim pripadnicima ovog znaka biti vreme da posete ginekologa. Generalno gledano, ne bi trebalo da bude većih problema na polju zdravlja.

Godišnji horoskop za Blizance

Godišnji horoskop za Blizance

Za Blizance, kao i za ostale promenljive znakove, ova godina će biti mnogo povoljnije od prethodne dve i po godine. Njima je Saturn pravio probleme, a prošle godine je konačno izašao iz znaka Strelca, prešao u Jarca i sada će kardinalnim znacima da pravi probleme. Ova godina može da bude problematična za Blizance koji studiraju i to naročito od avgusta do kraja godine. Uran, planeta koja vlada visokim obrazovanjem će biti retrogradan i može doneti promene u ovoj oblasti. Mnogi Blizanci će se zapitati da li studiraju pravu stvar i da li uopšte treba da ostanu na fakultetu. Ovo period bi bilo najbolje da se iskoristi za polaganje ispita koji su zaostali ili koje su studenti već pokušali (neuspešno) da polože. U slučaju da vas zanima odlazak u inostranstvo, gledajte da to odradite pre avgusta, jer tokom ostatka godine može doći do teškoća prilikom dobijanja viza ili put može biti prolongiran ili otkazan iz različitih razloga. Ovo je nepovoljna godina za finansije. Saturn, planeta koja vlada vremenom, u polju novca koji nije zarađen (to se odnosi na kredite, pozajmicu, nasleđe i slično) može vam pomoći da donesete odluku da uzmete neki dugoročni kredit. Savet je da dobro razmislite da li vam je to zaista potrebno, jer se vidi mogućnost briga oko vraćanja pozajmljenog novca. Ova godina može doneti probleme na polju ljubavi Blizancima koji su u vezi ili braku, međutim, ovi problemi su prikazani kao problemi prolaznog tipa, tako da će biti prevaziđeni. U slučaju da dođe do raskida, tokom oktobra i u prvoj polovini novembra, može se desiti da Blizanci obnove prekinutu vezu. Blizancima u braku problematičan je perod od marta do 10. jula.

Ljubavni godišnji horoskop za Blizance

Kada su slobodni Blizanci u pitanju, ova godina je prikazana kao povoljna za ulazak u vezu i to naročito prva četiri meseca. Što se tiče Blizanaca u vezi, period od kraja jula do kraja avgusta će biti problematičan, jer će se partner Blizanaca dvoumiti oko veze. Postoji mogućnost da u njegovo vidno polje uđe druga osoba, pa će partner Blizanaca biti u nedoumici šta da radi, za koju osobu da se odluči. U navedenom periodu može doći i do prevare od strane partnera Blizanca. Međutim, kraj avgusta i septembar su prikazani kao povoljni za prevazilaženje problema. U slučaju da dođe do pomirenja, tokom oktobra i u prvoj polovini novembra, Blizanci će upasti u fazu kada će biti nezadovoljni vezom. U slučaju da prethodni period nisu iskoristili za pomirenje, jesen će biti povoljna za obnovu veze. Kada je situacija u braku u pitanju, kod Blizanaca se vidi da će ova godina biti blago problematična. Postojaće periodi kada će on biti nezadovoljni brakom. Takvih period će biti čak tri: treća dekada marta i prva polovina aprila, kraj jula i prve dve dekade avgusta i od sredine novembra do početka decembra. Ovo je period kada će komunikacija biti problem. Blizanci će se povući u sebe, neće uključivati parnera u komunikaciju i doći će do udaljavanja na mentalnom nivou koji je za Blizance jako važan. Što se tiče bračnog partnera Blizanca i on će imati fazu nezadovoljstva brakom koja će trajati od početka marta do početka jula. Ono što je najbitnije je da se kod Blizanaca u braku vidi potencijal da se problemi u braku prevaziđu i da ponovo dođe do uspostavljanja bliskosti.

Poslovni godišnji horoskop za Blizance

Što se tiče posla, Blizancima je ova godina prikazana kao izuzetno povoljna u poslovnom smislu. Jupiter, planeta novih mogućnosti, će tranzitirati njihovih poljem posla. To znači da će im Jupiter doneti mogućnost zaposlenja (u slučaju da su nezaposleni), može im doneti ugovor za stalno (ako rade na određeno), a može im doneti i nove poslovne prilike i unapređenje (u slučaju da su već zaposleni). Tokom januara ih očekuje povećan obim posla. Takođe, više posla nego inače imaće od sredine novembra pa do kraja godine. U slučaju da im je posao povezan sa strancima, ova godina je prikazana kao povoljna za odlazak na poslovni put u inostranstvo. Ovo je povoljna godina za Blizance čiji posao ima veze sa umetnošću, morima i okeanima, lekovima, medicinom, mirisima, naftom. Postojaće nekoliko perioda kada bi posao mogao da stagnira i kada će biti potrebni dodatni napori da posao bude kvalitetno urađen. Jedan je povezan sa retrogradnošću Plutona i trajaće od kraja aprila do kraja septembra. Drugi period je povezan sa retrogradnošću Marsa i trajaće od kraja juna do kraja avgusta. Treći period je povezan sa retrogradnošću Neptuna i trajaće od sredine juna do kraja novembra. S obzirom da se Jupiter naziva i planetom sreće, njen tranzit poljem posla će pomoći da se teškoće u ovoj oblasti uspešno reše.

Šta očekuje Bikove na zdravstvenom planu u 2018. godini

Kada je zdravlje u pitanju, Blizanci bi tokom ove godine trebali da obrate pažnju na genitalije, kosti, kožu, zube, pritisak i cirkulaciju. Zdravstveni problemi bi mogli da nastanu iznenada i da traju duži vremenski period. Sem toga se vidi da bi isti ili slični problemi mogli da se ponavljaju. Na zdravlje treba da pripaze u periodu od aprila do kraja septembra, a naročito tokom aprila i maja. Tada može doći do stresnih situacija na poslu koje se mogu negativno manifestovati na zdravstveno stanje. Od kraja marta do sredine aprila treba da obrate pažnju na sinuse i disajne organe. Od kraja jula do sredine avgusta će im imunitet biti oslabljen, kao i od kraja novembra do početka decembra. Generalno im ova godina neće biti naklonjena kada je zdravlje u pitanju.

Godišnji horoskop za Raka

Godišnji horoskop za Raka

Kao Vodeni znak ste izuzetno emotivni i pre svega posvećeni porodici. To je nešto šta vam je najvažnije. Odani ste ljudima koji vas okružuju a kakvi ste kao prijatelj to najbolje znaju ljudi koji vas poznaju. Često znate biti jako depresivni pa i nesigurni. Neko ste ko ne zna da taktizira. Jednostavno ste ono šta jeste i sebe uvek dajete do kraja ljudima. S obzirom da su mnogi drugačiji od vas onda se vrlo lako razočarate i možete biti skloni patnji. Bilo bi najbolje ako je nekako moguće da sebe promenite u proceni ljudi i to na način da im nećete sebe davati odmah, već da ćete biti takvi da pustite da vremenom pokažu svoje pravo lice. Tokom marta, ili aprila meseca možete doći u situaciju da od osobe koja živi nedaleko od vas dobijete poziv gde vam ta osoba traži novac na zajam. Ne želim da sugerišem šta da činite, ali ću vam dati savet da dobro razmislite pre nego što pozajmite. Može doći do toga da vas prevare a razlog tome je to što mnogo verujete ljudima a onda vas je samim tim i lako prevariti. 2018 godina vam i te kako obećava po pitanju samog posla i nadam se da ćete je po tom pitanju iskoristiti na pravi način i da ćete baš uživati. Planeta Pluton će vam dati tu neku snagu po pitanju samog posla koja vam je i te kako nedostajala i koja vam je sada preko potrebna. Bez obzira što je sve to tako dobro povedite računa o tome da ne ulažete novac u nešto preterano veliko. Ok trebate uložiti, ali ne i preterivati. Vreme je teško složićete se. Po pitanju komunikacije sa kolegama nemojte biti takvi kao da su oni vaši članovi porodice, jer to nisu, već su osobe koje rade tu gde i vi radite zbog novca a ne zbog druženja. Tačno je da trebate imati i nekog prijatelja sa posla, ali nemojte previše lično da gledate na to šta vam neko od njih govori. Važno je da neke stvari rešite sami sa sobom i da se ne sekirate toliko, jer ako nastavite toliko da brinete po pitanju svega i svačega možete sebi stvoriti probleme po pitanju zdravlja koje imaju veze sa stomakom i to pre svega sa želucem.​

Ljubavni godišnji horoskop za Raka

Vi ste neko ko u sebi ima ljubavi u izobilju. Neko ste ko je izuzetno porodična osoba i neko ko daje mnogo jaku emociju ne samo partneru, već i deci takođe. 2018 godina neće biti laka za vas. To pre svega važi za osobe koje su u bračnoj zajednici. Neće iz razloga što su mogući veliki problemi. Oni će biti tokom perioda od sredine septembra meseca pa sve do decembra. Do tada plenete neće biti uz vas u pravom smislu i trebate nekako gledati da izbegavate svaki vid svađe sa partnerom. Veliki broj partnera će uspeti da se uzmiri sa voljenim bićem, ali to ne znači da možete činiti šta vam je volja. Ako niste u vezi teško da ćete nešto promeniti tokom januara, ili feberuara. Nakon tog perioda možete se naglo iznenaditi. Možete upoznati tako kvalitetnu osobu da vam neće biti jasno odakle se stvorio. Dve stvari trebate primeniti. Prva je da pustite vremenu da pokaže koliko je iskren ka vama i koliko vas želi a ne da budete takvi da ćete ga idealizovati od starta. Druga stvar je to da gradite sve to na iskren način. Da ne sumnjate u njega i emociju koju pokazuje. Znajte i to da bi ta osoba trebala da bude iz daleka. Neko ko živi u inostranstvu a ko je nekada živeo tu gde ste i vi sada. Takođe ne zaboravite ni tu činjenicu da je slobodna osoba u pitanju. Nije u braku, dugoj vezi i sl, već je slobodan i to preko tri meseca. Kada je u pitanju razlika u godinama vidim da ne bi trebala da bude veća od 5. Ako ste u baš dugoj vezi a planirate ulazak u zajednicu savet je da sačekate na takvu odluku. Svakako da možete živeti sa tom nekom osobom, ali na samu realizaciju papira sačekajte.​

Poslovni godišnji horoskop za Raka

2018. godina vam i te kako obećava po pitanju posla. Međutim, isto tako doneće i brojne probleme, ali sa razlogom. Mnogi Rakovi će morati da se suoče sa oređenom nestabilnošću na poslu. Ipak, to ne treba da vas plaši, jer planete ukazuju na to da sa velikom lakoćom možete da pronađete drugi posao, i to posao koji volite i želite da radite. Generalno ste neko ko kada nešto radi tu sebe daje do kraja i napokon će vam se to isplatiti. Tačno je da će taj dobar period nastupiti tek sredinom leta, ali je važno da znate da će nastupiti i zato gledajte da ga iskoristite na pravi način. Ukoliko imate plan da pokrenete privatan biznis sa osobom rođenom u vatrenom znaku Zodijaka, SAMO NAPRED! Na vama je svakako da ne odustajete, jer nemate niti jednog razloga za tako nečim, pošto ponavljam 2018. godina vam i te kako obećava kada je posao u pitanju. Ako vam se ukaže prilika za zaposlenjem na poslu koji je vezan za politiku savet je da to nikako ne odbijate, jer će vam to otvoriti brojna vrata. Inače, kao i na svakom poslu i kod vas su moguće nesuglasice sa kolegama, ali će one 2018. godine biti mnogo ređe nego u 2017. godini. Ukratko - ova godina vam donosi povoljne aspekte za posao i novac. Takođe, uživaćete veliko poštovanje kolega i nadređenih, ali to ne znači da treba da se opustite u potpunosti.

Šta očekuje Rakove na zdravstvenom planu u 2018. godini

Po pitanju zdravlja se pričuvajte tokom proleča. Pričuvajte se u smislu da na vreme idete na preglede i da se kontrolišete. Mogući su problemi sa stomakom tj želucem i to kao posledica velike nervoze. Nemojte ni pod koju cenu dozvoliti sebi da zbog ljubavi koja je lošija u datim trenutku stvarate sebi zdravstveni problem. Nije lako u životu i svako ima neki svoj problem, ali morate čuvati sebe. Pokušajte da se ugledate na neke ljude oko sebe koji cene sebe. Nemojte samo razmišljati na način lako je njemu kada tako može, već gledajte da pokupite to nešto dobro od njega i da primenite na svoj život. Takođe vas savetujem da budete obazrivi po pitanju prehlada tj da ne zapuštate taj problem, već da idete kod doktora i to pre svega tokom januara meseca koji je za vas naglašen po pitanju mogućih prehlada.

Godišnji horoskop za Lava

Godišnji horoskop za Lava

Lav je vatreni znak Zodijaka. Koliko god da ste u društvu sa prijateljima, ili poslovnim saradnicima uvek postižete zavidne rezultate. Lavovi će tokom ove godine biti posebno uspešni u poslovnim pregovorima, te će uvek uspevati da ostvare svoje interese. Početak godine bi mogao da bude prilično buran, ali nemojte da se iznenadite kad se odjednom sve stvari reše i Vaš život krene nekim mirnijim tokom. Moguće je da ćete na ljubavnom planu doživeti nešto što nikako niste očekivali, posebno tokom leta. Kao i svi mi, i vi ćete morati da se suočite sa usponima i padovima. Najvažnije za vas je to da se mnogo brzo podignete i kada padate i verujem da će i tokom 2018. godine godine tako nešto biti slučaj za vas. Sam kraj zime vam može doneti problem sa nekim od kolega. Trebaće vam dosta mudrosti da pomenutu osobu ubedite u to da greši. Mogući su problemi sa novcem, posebno zato što ste skloni tome da trošite više novca nego što zarađujete, posebno na garderobu i izlaske, a to Vam može poremetiti druge životne planove. Savetujem Vam da ne preterujete sa ekstremnim sportovima, jer je izražena mogućnost ozbiljne telesne povrede.

Ljubavni godišnji horoskop za Lava

Ono što je posebno naglašeno u vašem ljubavnom godišnjem horoskopu jeste da ćete već prvih dana 2018. godine moći da doživite ogroman ljubavni zanos. Međutim, planete ne najavljuju ništa ozbiljno i dugotrajno, pa je moguće da ćete godinu započeti veoma razočarani u ljubav. Slobodni Lavovi će imati prilično težak početak godine, ali sve će da se promeni tokom leta kada su povoljni aspekti za ljubav i to ne sa bilo kim već sa veoma kvalitetnom osobom. Verujem da će vam položaj planeta koji će tada nastupiti i te kako vratiti osmeh na lice, ali i želju za novim životnim pobedama koja vam je i te kako potrebna. Velika je šansa da ćete tu osobu o kojoj pričam upoznati uz pomoć rođaka ili prijatelja. E sad jako je zanuimljiva jedna stvar, a to je da ćete nakon tog događaja na leto imati joši neke druge šanse. Ja vam lično savetujem da pokušate da se skrasite kraj te osobe i da ne padate pod uticaj novih, ali svakako vi poslušajte sebe i učinite u datom trenutku kako mislite da je to najbolje. Pripadnicama lepšeg pola je moguće jedno jako lepo iznenađenje. Ono se pre svega odnosi na osobe koje dugo pokušavaju da imaju dete, a nije im išlo iz nekog razloga. Tokom jeseni bi tako nešto moglo da se reši i da vam se ispuni dugo očekivani san.

Poslovni godišnji horoskop za Lava

Sam početak godine kako moće doneti prijatno iznenađenje u ljubavi, tako po pitanju posla može doneti neprijatno.

Moguće su jače sankcije, a ako budete baš neprijatni u komunikaciji sa nadređenima nemojte se iznenaditi ako dođe i do otkaza. Jednostavno to može biti trenuak gde ta osoba samo razmišlja o svom ponosu, a ne o tome kakav ste vi bili radnik do tada i šta ste sve učinili za firmu u kojoj ste. Jednostavno nemojte razmisljati na način da se bez vas ne može, jer za svakoga od nas postoji zamena. Ono sta je lepo po pitanju polja posla za vas je to da ćete tokom druge polovine godine moći izuzetno da se pokrenete. Ako očekujete neki odgovor ili pravite planove po pitanju inostranstva to bi moglo da vam se ostvari. Ovoga puta ne bi bilo u pitanju samo da možete da odete, već bi bio to da bi i te kako mogli biti zadovoljni po pitanju tog posla i da bi uz sve to mogli i lepo da zarađujete. Ne znam koliko puta će vam se u životu pružiti ovakva prilika, ali ako mene pitate gledajte da je iskoristite tokom 2018. godine, jer se neće mnogo puta ukazivati. Velika je šansa da će vam po tom pitanju pomoći neko od bivših kolega sa kojim ste i dalje u jako dobrim odnosima, ali sa kojim vas je razdvojilo na neko vreme to što nema vremena i što je prepun obaveza. Ako pak iz nekog razloga odlučite da ostanete u zemlji gledajte da se aktivirate oko traženja dobrih poslova, jer su šanse jako velike da ćete uspeti po tom pitanju. Sve u svemu taj period koji bude nastupio će vam ponovo vratiti onaj vid jake poslovne energije koju inače često posedujete i bićete jako srećni a ja vam svakako želim da maksimalno uživate u svakom danu koji će vam nastupiti.

Šta očekuje Lavove na zdravstvenom planu u 2018. godini

Po pitanju zdravlja ne vidim veće probleme. Ono šta vas može pratiti više puta tokom godine su sitne prehlade. Moguće da će vam zbog posla i imunitet malo pasti pa onda samim tim gledajte da nekako više odmarate. Samo to primenite i nemojte oko nekih stvari da se nervirate previše i onda će sve ići kako treba. Morate biti samom sebi prijatelj a ne nikako nepijatelj. Kažem vam ako u pomenutom periodu bude problema sa poslom to neznači da padate u depresiju, jer će jako brzo nakon toga nastupiti baš dobar period za vas. Neka vam to i bude najveća snaga da prevaziđete sve i da sačuvate svoje zdravlje.

Godišnji horoskop za Devicu

Godišnji horoskop za Devicu

Devica je zemljani znak. Vi ste neko ko je izuzetno emotivna osoba, ali i oprezna. Vi ste osoba koja mora sve dobro da izanalizira i proceni, a tek onda se upušta u realizaciju nečega. Pedantnost je svakako ono šta vas krasi. Možda nekada preterate sa tim što sve mora da bude na svom mestu, ali dobro svako ima nešto svoje. Poslovi vezani za komunikaciju vam najviše leže zbog Merkura koiji vam je izražen. Ako živite sa partnerom i ako on planira da proširi posao neka to i učini. Vi mu pružite svoje znanje koje će mu i te kako koristiti, a on neka uloži energiju i biće odlično. Previše analizirate svaki potez pre nego što ga povučete i to vas često odvraća od ideja koje imate. To jeste pametno u nekim situacijama, ali u nekim se mora malo i rizikovati. Ako leto bude namenjeno za neke poslovne planove gledajte da ne razmišljate previše, već iskoristite to. Takođe to leto može doneti i jedan drugačiji vid izazova. Izazov koji je vezan lično za vas i tu je savet da dobro razmislite šta ćete i kako učiniti. U ljubavi neće biti preteranih novosti, ali če svakako biti dešavanja. Osobama koje su u braku je savet da nekako pokušaju da shvate decu na drugačiji način. Pokušajte da se postavite na njihov nivo i da ih malo bolje razumete. Biće vam mnogo lakše nego da se nervirate. Ovo pre svega ima veze za period koji vam može doneti nervozu, a vezan je za mart i april 2018. godine. Tada kao da nećete biti u stanju da ih razumete i zato i savetujem pomenuto, jer će vam i te kako značiti, a videćete i na tim nežnim licima sreću. Kao da će i oni uživati što su napokon od vas pa makar i na taj mali trenutak uspeli da naprave svog drugara. Početkom jeseni su moguće nesuglasice u porodici, posebno zbog tuđeg mešanja u vaš život i odnos sa partnerom.

Ljubavni godišnji horoskop za Devicu

Slobodne Device mogu da očekuju ljubavnu vezu, ali tek krajem ove godine. Do tada će sve ići prilično "traljavo". Krajem godine će se pojaviti prava osoba za vas. Međutim, postoji rizik da ćete previše idealizovati tu osobu. Savetujem vam da budete na oprezu. Osobama koje su u bračnoj zajednici stoji velika mogućnost proširenja porodice, ali pre svega onima koje to namerajvaju da reše vantelesnim putem. Stres i nervoza će biti ređi nego 2017. godine, pa će to uticati povoljno i na ljubavni život, zajedništvo i plodnost. Moram da naglasim i mogućnost velikog problema i to pre svega u julu ili septembru mesecu. Moguće je da će partner otkriti da ste ga lagali ili varali. Ovo će biti posebno loši meseci za Device koje "sede na dve stolice". Moguć je raskid veze ili razvod braka. Device koje se svakodnevno prepiru sa partnerom mogu da očekuju poboljšanje odonosa od aprila. Tada će razum pobediti emocije, pa ćete napokon osetiti blagostanje. Ono što moram da naglasim jeste da će mnoge Device poboljšati svoju vezu/brak zahvaljujući pomoći i saveta neke druge osobe.

Poslovni godišnji horoskop za Device

Poslovno vam neće biti lako, jer ćete tokom ove godine imati više obaveza nego 2017. godine, s tim što biste ove godine mogli da pokrenete lični biznis. Device koje već neko vreme rade u nekoj firme, dobiće priliku da napreduju. Možete da očekujete povećanje finansijskih prihoda, ali i više poslovnih obaveza. I zaista, sve to ćete zaslužiti vrednim, poštenim i predanim radom. Kolege vas vole i poštuju, jer se uvek trudite da im pomognete, niste skloni ogovaranju i slično. Device koje govore više jezika mogu da očekuje ogroman uspeh, dok će Device koje ne spadaju u tu kategoriju tokom ove godine morati ozbiljno da porade na tome. Device koje su u vezi ili braku bi mogle da se odluče da pokrenu privatan biznis sa partnerom - one će uložiti znanje i iskustvo, a partner novac i energiju. Planete najavljuju veliki uspeh! Na kraju godine ćete biti svesni rezultata koje ste postigli, ali planete ukazuju da nećete biti zadovoljni. Međutim, to je zato što je to vaša karakterna osobina - nikad vam ništa nije dovoljno dobro, a i trudite se da uvek budete prizemni. Ipak, kako biste sve ovo ostvarili na poslovnom planu potrebno je da ne analizirate svaki detalj, već i da se upustite u rizik.

Šta očekuje Device na zdravstvenom planu?

Stres je vaš največi neprijatelj. To morate pobediti. Kada u tome budete uspeli onda nećete imati nikakvih problema. Iskoristite leto da se relaksirate i opustite na način koji vam najviše godi. Kod vas svi zdravstveni problemi započinju zbog stresa i nervoze.

Godišnji horoskop za Vagu

Godišnji horoskop za Vagu

Drage moje šarmantne Vage nadam se da ste na najbolji način iskoristile prisustvo Jupitera, koji je do oktobra bio u vašem znaku i da ste uspeli da postavite osnovu za ostvarivanje vaših životnih ciljeva. Takođe, imali ste i podršku Saturna iz znaka Jarca, koji je u sekstilu sa Vagom, tako da vam je on davao dodatno strpljenje i motivaciju. Vama su kreativnost i intelekt jako naglašeni, kao i svim drugim pripadnicima vazdušnih znakova. Ono po čemu ćete da ste istaknete u 2018. godini jeste kreativnost, koja će vam doneti ogroman uspeh. Saturn će se tokom 2018. godine nalaziti u znaku Jarca, tako da će vaš život da ispune različita otežanja, neprijatnosti i životni izazovi. Ono što bih hteo da istaknem je da će negativan uticaj Saturna u najvećoj meri osetiti Vage koje su u prvoj i drugoj dekadi ( osobe rođene između 22. septembra i 5. oktobra). Tokom 2018. godine na površinu će isplivati nesigurnost i različiti strahovi, ali to ne mora nužno da znači nešto loše. Naprotiv, napokon ćete da se suočite sami sa sobom i da shvatite šta zapravo želite od života. Kao da Saturn želi da izvuče maksimum od vas!

Ljubavni godišnji horoskop za Vagu

Osobe rođene u znaku Vage uvek traže balans i harmoniju u životu, te su im skladni ljubavni odnosi veoma važni ( u astrologiji je sedmo polje, polje braka, u simbolici Vage). Da bi bilo koji znak svoju vezu pretvorio u nešto ozbiljnije - zajednicu i brak, potrebni su izazovni aspekti. Harmonični apsekti daju ispunjenje, ali se lako može desiti da posle prve prepreke sve padne u vodu. Za otežanja, izazove, naravno i za ostvarivanje braka, ključnu ulogu igra planeta Saturn. To je planeta koja vlada granicom nerealnih i realnih strahova, očekivanja, funkcioniše po sistemu uzroka i posledice. Zbog toga će Vage koje su u ozbiljnoj vezi, tokom 2018. godine dobiti mogućnost da tu vezu podignu na viši nivo. Vage koje se nalaze u ozbiljnoj vezi ili braku, a u protekloj godini su imale ozbiljne sukobe i konflikte sa partnerom, tokom ove godine će dobiti priliku da reše probleme u vezi ili braku. Međutim, zbog uticaja Saturna, moguće je da ćete, ako taj pokušaj rešavanja problema ne prođe kako treba, sigurno prekinuti vezu i raskinuti brak. Zapamtite da Saturn ne ruši ništa što ima kvaliteta, već naprotiv povećava kvalitet.

U slučaju da ste slobodni, posebno su vam naglašeni letnji i jeseni meseci za ostvarivanje novih veza, za pronalalazak emotivnog ispunjenja. Ova godina će vam biti posebno naglašena kada su upitanju nova poznanstva, tako da ćete automatski imati i mnogo više mogućnosti da pronađete osobu sa kojom možete ostvariti kvalitetnu priču, planove. Letnji meseci su veoma povoljni za trudnoću i začeće.

Poslovni godišnji horoskop za Vagu

Ukoliko tokom prošle godine niste napravili dobru osnovu za posao i poslovanje, očekuju vas veoma teška tri meseca početkom 2018. godine. Moguće je da će vas neodlučnost i preterana sumnja blokirati i onemogućiti realizaciju poslovnih planova. Tek od aprila ćete osetiti pozitivan uticaj tranzita planeta - povoljni aspekti za pronalazak posla, napredovanje u poslu, povećanje plate ili pokretanje sopstvenog biznisa. Za mnoge Vage, april će doneti stabilnost na poslovnom planu. Tokom letnjih meseci, posebno tokom jula i avgusta, planete će biti odlično aspektovane za odlazak u inostranstvo ili za saradnju sa inostranstvom.

Za Vage koje su tokom 2017. godine ostvarile zacrtane poslovne ciljeve, početak 2018. godine obeležiće veliki pritisak na poslu, gomila neodložnih obaveza i prekovremeni rad. Međutim, to će vam poboljšati materijalno stanje i ojačaće vaš ugled u firmi. Jesen 2018. godine biće povoljna za prodaju ili kupovinu nekretnina ili nečeg drugog od veće vrednosti. Krajem godine savetujem da se malo prištedite, jer planete najavljuju problematična ulaganja i problem sa novcem. Šta god da radite, nikako ne pozajmljujte novac tada.

Vage koje žele da pokrenu sopstveni biznis, to će moći da urade u maju ili junu kada su povoljni aspekti za otvaranje firme. Vage koje se već bave privatnim poslom treba da iskoriste te mesece za proširenje posla.

Šta očekuje Vage na zdravstvenom planu u 2018. godini?

Prva trećina godine će biti dosta iscrpljujuća za Vage, posebno psihološki. Mnoge Vage će biti veoma razdražljive i sklone čestim promenama raspoloženja. Moguća je i depresija. Sve to je posledica kvadrata Saturna u Jarcu sa vašim znakom, a treba da imate na umu i da se tranzitni Pluton nalazi u znaku Jarca, koji samo pojačava emocije. Kvadrat Vage i Jarca stvaraju nepravilan protok energije, a to donosi sve ovo o čemu sam pisao. Kako ne biste doživeli neke veće psihičke posledice i traume, savetujem vam da pojačate fizičku aktivnost, koja će vam pomoći da se oslobodite negativne energije. Tokom jeseni su mogući zdravstveni problemi za Vage koje imaju hronišne tegobe.

Godišnji horoskop za Škorpije za 2018. godinu

Godišnji horoskop za Škorpiju

Drage moje Škorpije, napokon je došlo i vaših pet minuta! Jupiter, planeta sreće i uspeha, napokon je ušla u vaše sazvežđe - to ste sigurno osetili već od oktobra 2017. godine. Jupiter će ostati u vašem sazvežđu do oktobra 2018. godine, te će ova godina biti veoma posebna za vas (ovakvu pozitivnu energiju možete da očekujete tek 2029. godine). Kako biste iskoristili sve pozitivne strane ovog aspekta morate sebi da postavite visoke granice, a potom da se fokusirate na ciljeve. Negativna strana ovog aspekta je što može doneti preteranu ležernost i opuštenost, te će neke Škorpije da se ulenje i propuste prilike koje će dobiti tokom ove godine. Borite se protiv toga! Postavite sebi visoke ciljeve i ne odustajte dok ih ne ostvarite! Imajte na umu da ako tokom ove godine budete ležerni i preterano opušteni, moguće je da narednih nekoliko godina nećete moći da izađete na pravi put. Kao što sam rekao, sreća je na vašoj strani, ali da biste iskoristili pravi potencijal energije Jupitera morate da uložite određeni rad, trud i angažovanje. Ako tako postupite ove godine, računajte da ste sebi znatno olakšali narednih nekoliko godina.

Mnoge Škorpije će potpuno preobraziti sebe tokom 2018. godine - moguća je promena sistema vrednosti, načina života i stavova. Drugačije ćete gledati na svoj život, druge ljude i sredinu u kojoj živite i radite. Moguće je da ćete biti veoma sumnjičavi i pesimistični, ali uz konstantan rad na sebi, uspećete sve što zacrtate.

Ljubavni godišnji horoskop za Škorpije

Za sve Škorpije je u novembru 2017. godine nastupio povoljan period na polju ljubavi, a takva pozitivna energija će se zadržati i većim delom 2018. godine. Škorpije rođene u prvoj dekadi već su osetile pozitivne uticaje na ljubavnom planu, dok su Škorpije treće dekade doživele komplikacije u ljubavi. Međutim, većina Škropija će u periodu od februara do avgusta imati osećaj da mogu apsolutno sve, barem kada je ljubav u pitanju. Ipak, u praksi to neće ići baš tako lako, jer mnoge Škorpije neće moći da se oslobode prošlosti, starih okova i svega što se desilo. Slobodne Škorpije će doživeti porast samopouzdanja, neku ludu pozitivnu energiju i jačanje samopouzdanja, pa će kao magnet privlačiti osobe suprotnog pola. Mnoge slobodne Škorpije će na ljubavnom planu doživeti ono o čemu već neko vreme maštaju. Podrška Saturna iz znaka Jarca donosi stabilnost, povećava kvalitet veze, omogućava da se osobe što brže skontaju, a to sve zajedno donosi čvrstinu i trajnost. Jupiter u znaku Škorpije najavljuje brak, proširenje prinove i zajedništvo. Naravno, ovo važi za Škorpije koje su u dugoj vezi ili braku. Septembar, oktobar i decembar, dakle sam kraj godine, donosi probleme za Škorpije koje su u dugoj vezi ili braku. Ali ako uspeju da prebrode taj period, Škorpije će se samo dodatno povezati sa partnerom.

Poslovni godišnji horoskop za Škorpiju

Tokom 2017. godine doživeli ste veliki broj promena na poslovnom planu - česti usponi i padovi, nesigurnost, nestabilnost... Tokom 2018. godine će vam se, kako vreme bude odmicalo, otvarati nove opcije, nove mogućnosti i prilike, a svaka od njih bi mogla da vam donosi blagostanje na finansijskom planu. Škorpije koje imaju privatan biznis doživeće vrhunac tokom 2018. godine, posebno tokom letnjih meseci. Generalno, kada je posao u pitanju, ovo će biti jedna veoma uspešna godina za sve Škorpije. Naravno, uspeh zavisi od vaše ambicioznosti, truda i rada. Setite se da sam još u uvodu napisao da postoji rizik da ćete se olenjiti i tako pokvariti sve! Ne preporučujem vam da se upuštate u sudske procese i bilo kakvo angažovanje advokata i "isterivanje pravde". Ako se već nalazite u sudskom procesu, on će se okončati do kraja 2018. godine na pravedan način.

Ovo je odlična godina za početak novog života, traženje novog posla, za preseljenje... Sve Škorpije koje žele da se osamostale ove godine će dobiti idealnu priliku za to.

Šta očekuje Škorpije na zdravstvenom planu tokom 2018. godine?

Generalno povoljni aspekti i na polju zdravlja. Moguća su blaža upalna stanja, posebno tokom prolećnih meseci, ali ništa što se ne može prevazići. Dakle, budite obazrivi tokom aprila i maja. Moguće su i povrede, posebno nogu i nožnih zglobova. Ne preterujte sa fizičkim aktivnostima, posebno ako već niste u dobroj formi. Savetujem vam da se bavite sportom, da povedete računa o ishrani, da unosite više tečnosti i vitamina. Na taj način ćete izgledati i osećaćete se dobro!

Saznaj tvoj LIČNI GODIŠNJI HOROSKOP za tvoj datum i vreme rođenja!

Godišnji horoskop za Strelca za 2018. godinu

Godišnji horoskop za Strelca

Posle dve i po godine boravka Saturna u vašem sazvežđu, napokon je izašao. Zaista, nije bilo lako, posebno za osobe koje su rođene sa podznakom Strelca. Od decembra, kada je Saturn napustio sazvežđe Strelca, mnogi od vas su u isto vreme osetili olakšanje i konfuziju. Kao da ste se odjednom našli pred ogromnim brojem mogućnosti i ideja, a vi kao hipnotisani, ne možete da se odlučite i napravite prvi korak. Iako te dve i po godine nisu bile baš povoljne za vas, Saturn vam je pomogao da sve strahove i nesigurnost izađu na površinu i naterao vas je da se suočite sa njima. Zbog toga mogu slobodno da kažem da u 2018. godinu ulazite potpuno pročišćeni, sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Imate novu priliku da ispravite sve greške iz prošlosti i da pronađete pravi put. Ono što je još karakteristično je da su Strelčevi postali znatno ozbiljniji i odgovorniji. Zaista, Strelčevi jesu "večno deca" ali ih je to tokom prošle godine puno koštalo, tako da će mnogi od njih okrenuti novi list. Tokom ove godine će vam biti malo teže da donesete realne procene, prevashodno zbog toga što su Ribe i Strelčevi u kvadratu.

Godišnji ljubavni horoskop za Strelca

Strelčevi su vatreni znak koji voli slobodu i promene. Lako se zaljubljuju, ne drži ih mesto i sve ih brzo prođe. Umeju da budu veoma površni u ljubavi, pa neretko često menjaju partnere, ulaze iz veze u vezu, imaju više brakova. Ipak, onaj dvoipogodišnji boravak Saturna u Strelcu dosta je uticao na njihovu prirodu i razmišljanje kada su veze u pitanju - stabilizovao je tu površnost. Zbog toga će tokom ove godine mnogi Strelčevi tražiti emotivno ispunjenje, kvalitetnu osobu sa kojom će ostvariti nešto trajno i ozbiljno - zbog toga će mnogi od vas uploviti u ozbiljnu vezu, pa čak i brak ( ovo je najizraženije tokom proleća i početkom leta). Za Strelčeve koji su već u ozbiljnoj vezi, avgust donosi pozitivne aspekte za brak i proširenje porodice. Šta god da radite na ljubavnom planu, savetujem vam da ne jurite, ne silite stvari, ne tražite ljubav... Ljubav će sama doći kad joj se budete najmanje nadali! Na jesen su mogući prekidi i razvodi braka, ali to samo kod veza i brakova koji ne mogu da imaju drugačiju sudbinu. Strelčevi koji su u tajnoj vezi će itekako patiti ove godine, ali će na kraju odlučiti da izađu iz iste i započnu normalan život.

Godišnji poslovni horoskop za Strelca

Strelčevi generalno ne vole materijalno bogatstvo i spadaju u jedan od najhumanijih znakova Zodijaka. S druge strane, Saturn je kralj materijalizma, jer se vezuje za sve materijalno na zemaljskom svetu. Zbog jakog uticaja Saturna na znak Strelca moguće je da su mnogi Strelčevi počeli da žude za materijalnim stvarima. Moguće je da ste počeli da žudite za bogatstvom i svime što njime možete da kupite, te ćete se zbog toga preokupirati poslom, zaradom i kupovinom novih stvari. Strelčevi će 2018. godinu provesti u neumornom radu i sticanju materijalnog bogatstva. Probleme mogu da imaju Strelčevi koji će se prepustiti tom materijalnom svetu, pa će zaboraviti njihove prave kvalitete. 2018. godina je pogodna za pripremanje terena za odlazak u inostranstvo, dok će 2019. biti za realizaciju toga i samo preseljenje u drugu zemlju. 2019. godine će Jupiter biti na svome, pa će i Strelčevima sve da krene na bolje.

Kada sve saberem i oduzmem, ova godina će biti veoma radna i naporna za sve Strelčeve, ali će doneti i dobru zaradu, napredak u karijeri i slično. Međutim, mnogi Strelčevi će zapustiti ostale aspekte svog života, a to će ih sustići krajem godine.

Šta očekuje Strelčeve na zdravstvenom planu u 2018. godini?

Ono što odlikuje Strelčeve jeste snažna, nepresušna pozitivna energija, koja ponekad predstavlja ogroman napor i za njih i za okolinu. Savetujem Strelčevima da tokom ove godine obave osnovne zdravstvene preglede, čak i ako ne osećaju posebne muke i tegobe. Razlog tome je što su zbog uticaja Saturna mogući zdravstveni problemi koji će izaći na videlo tokom prve polovine 2018. godine. Najteži zdravstveni aspekti će zadesiti Strelčeve tokom maja 2018. godine. Jesen može da donese brojne iritacije i alergije, pretežno zbog drastičnog pada imuniteta.

Godišnji horoskop za Jarca za 2018. godinu

Godišnji horoskop za Jarca

Tokom ove godine u prvi plan će izaći vaši skriveni talenti i sposobnosti. Planete će vam pružiti podršku i omogućiće vam da se razvijate i napredujete u životu. Tokom ove godine ćete steći veći autoritet i moć nego prošle godine. Svaki uspeh koji ostvarite ispratiće osećaj ponosa i zadovoljstva, a to će vam dati dodatnu energiju za rad. Zahvaljujući vašoj taktičnosti i promišljenosti uspećete da savladate sve poteškoće koja vas zadese u životu. Kada to pomešate sa praktičnošću i dobrom organizacijom postaćete nepobedivi. Za vas će 2018. godina biti daleko uspešnija nego prethodna godina.

Ljubavni godišnji horoskop za Jarca

Planete će tokom ove 2018. godine pružiti punu podršku pripadnicima znaka Jarca tako da će se mnogima ostvariti najveći san da nađu pravu ljubav i emocionalno ispunjenje. To se posebno odnosi na period juna i avgusta, kada će im planete omogućiti posebno srećan splet okolnosti. Jarčevi koji su u vezi ili u braku trebalo bi da još više učvrste svoju povezanost sa partnerom, ali će tokom naredne 2018. godine postojati i dve faze iskušenja, tokom druge polovine maja i septembra, kada će njihova ljubav biti na ispitu. Naravno, veze koje počivaju na pravim osećanjima izdržaće ovaj period iskušenja kada je inače moguća i pojačana psihička osetljivost, nervoza. Mnogo dodatnih obaveza mogu da doprinesu tome da vam partner zameri na tome što ga zapostavljate, ali na kraju ćete ipak uspeti da uspostavite balans između obaveza na poslu i obaveza prema partneru i porodici. Boravak Saturna i Plutona u znaku Jarca tokom čitave naredne godine jednostavno postavljaju pripadnike znaka Jarca u posebnu situaciju kada mogu da osete neodložno ispunjenje nekih poslovnih ciljeva, osećaj da je kucnuo njihov pravi čas da se u potpunosti ostvare na poslovnom i finansijskom planu, a u tome će videti i jedan značajan element uspeha čitave njihove porodice, pa će povremeno biti u situaciji da žrtvuju privatno vreme provedeno sa porodicom u korist višeg cilja i dalekosežnijih rezultata. Najbolja vest u svemu tome je da će uspeti da uspostave odnos pun razumevanja i da će kraj 2018. godine provesti u velikom zadovoljstvu svojim rezultatima i ispunjenju strateškog cilja da za svoje porodice obezbede što bolje uslove za život i jedno opšte blagostanje.

Poslovni godišnji horoskop za Jarca

Početak godine vam donosi početak novog posla i neke nove okolnosti u vašem poslovnom okruženju. To se posebno odnosi na polovinu januara, kada vam položaj Meseca (Mladi Mesec u znaku Jarca) donosi pozitivnu energiju u okviru novih poslovnih poduhvata i realizacije kreativnih ideja. Kraj januara vam već donosi jedan mali predah od posla, a tada se možete malo više posvetiti svojim najbližima, a takođe vreme možete provesti na nekom kraćem putovanju. Sredinom februara budite oprezni u okviru svog radnog okruženja jer su mogući sukobi mišljenja i konflikt interesa. Konkurencija je jaka, ali vi ćete uspeti da se izborite za svoja prava. Sam kraj februara i mart vam donose finansijske dobitke, ali i prve nagrade i priznanje za pošteno uložen trud. April i maj prolaze u znaku uspostavljanja nove saradnje, ali vam se potpisivanje važnih ugovora ne savetuje, u periodu od 23. marta do 14. aprila. Tada svi moramo da pazimo na dokumenta, na potpisivanje važnih dokumenata, kao i na sve detalje u njima. Maj i juni takođe doprinose širenju kruga saradnika i ekspanziju na poslovnom planu. Novi projekti su na vidiku i za sve one koji se bave kreativnim radom. Avgust predstavlja prekretnicu tokom 2018. godine kada svi za momenat moramo da zastanemo i preispitamo naše male lične životne izveštaje i bilanse uspeha nakon prvih sedam meseci. To je period u kojem ćemo svi biti u situaciji da se posvetimo dubljem samopreispitivanju i prilagođavanju naših životnih planova budući da će čak šest planeta biti retrogradno. Period do kraja godine, posebno septembar, oktobar i novembar predstavljaju završno poglavlje nekog velikog projekta, kao i ostvarenje nekog dugogodišnjeg cilja. U tom smislu će i sam kraj ove 2018. godine proteći u znaku sticanja zasluženog priznanja.​

Šta očekuje Jarčeve na zdravstvenom planu tokom 2018. godine?

Godina 2018. Jarčevima će doneti uglavnom dobro zdravlje i vitalnost, kao i povećan nivo energije. Međutim, potrudite se da tu pojačanu energiju što bolje kanališete. Posvetite se sportu i napustite neke loše navike koje čine deo vaše svakodnevice. Promenite režim ishrane i izbegavajte začinjenu hranu i aditive. Reumatski bolovi takođe mogu biti intenzivirani tokom čitave godine. Posebno se pobrinite za svoje psihičko zdravlje jer vas posao može dovesti na ivicu iscrpljenosti. Ukoliko se ne budete pridržavali jednog zdravog načina života i ako ne budete dovoljno spavali, to bi moglo da rezultira nervnim slomom i velikim padom imuniteta. Redovno detoksikujte organizam. Samo na taj način ćete kraj 2018. godine dočekati daleko zdraviji i snažniji nego ikada pre.

Godišnji horoskop za Vodoliju za 2018. godinu

Godišnji horoskop za Vodoliju

2018. godina će biti veoma uspešna godina za Vodolije, daleko uspešnija od prethodne. Domaći zadatak za Vodolije će se sastojati u tome da pronađu unutrašnju ravnotežu. To znači da ćete neke stvari u životu morati bolje da organizujete da biste bili istinski zadovoljni i srećni na duge staze. Neophodno je da ostvarite dublji uvid u svoju prošlost da biste bolje razumeli sadašnjost. Godina koja je pred vama predstavlja posebnu lekciju na ljubavnom planu jer će vam pomoći da bolje spoznate svoju emotivnu prirodu i osećanja drugih. Nove veze bi trebalo da shvatite s jednom dozom opreza i da se ne zalećete na brzinu u neki ozbiljniji scenario da se kasnije ne biste razočarali. Planete vam pružaju podršku da postanete poznati u profesionalnim krugovima i da ostvarite zapaženi uspeh.

Kao tipične Vodolije, vi ste uvek puni dinamike i eskcentričnom pojavom i ličnošću lako privlačite pažnju okoline. Uprkos tome što lako sklapate prijateljstva, uvek vas prati osećaj da vas niko ne razume. Vi ste uvek puni iznenađenja, a evo koja iznenađenja za vas sprema uzbudljiva i dinamična 2018. godina.

Godišnji ljubavni horoskop za Vodoliju

Tokom ove godine Vodolije će drastično poboljšati kvalitet svog ljubavnog života i biće zadovoljnije nego u poslednjih nekoliko godina. Vodolije koje su u vezi ili u braku osetiće se još dublje povezanim sa svojim partnerom. Međutim, kompromisi i prilagođavanja sa vaše strane predstavljaće uslov za budućnost i sklad vaše veze. Mnogo više truda i napora ćete investirati vi nego partner. Međutim, vi ćete biti spremni na sve samo da biste sačuvali mir i harmoniju u vezi. Slobodne Vodolije će tokom 2018. godine imati mnogo prilika da upoznaju potencijalne partnere, pre svega na poslu i na putovanjima. Ukoliko su postojali bilo kakvi nesporazumi između vas i partnera, ova godina će vam pružiti veliku šansu da ih prevaziđete. Parovi koji su iskusili velike krize moći će da odahnu i da prebrode mnoge nesporazume zahvaljujući podršci planeta koje će blagotvorno uticati na njih tokom čitave godine. Najbolji način za prevazilaženje nesporazuma je potpuno otvoren razgovor. Položaj Venere će vam omogućiti da se ove godine potpuno prepustite čarima ljubavi, ali astrološki savet da budete oprezni sa potencijalnim novim partnerom naravno važi tokom čitave godine. Na taj način ćete se najbolje zaštititi od razočaranja i neispunjenih očekivanja.​

Godišnji poslovni horoskop za Vodoliju

Tokom čitave 2018. godine, Vodolije će moći da funkcionišu savršeno na profesionalnom planu zahvaljujući povoljnim planetarnim aspektima. Vaše ambicije i aspiracije će poprimiti novi pravac. Napredak i priznanja su na vidiku već u prva tri meseca naredne godine. Pa ipak, put pred vama nije lak. Potrudite se da uspostavite dobar i korektan odnos sa autoritetima i kolegama u vašoj radnoj sredini. Takt i diplomatija će učiniti čuda za Vodolije i predstavljaće sastavni deo njihovog uspeha. Izazovne situacije će povremeno iskrsnuti, a na vama je da uspostavite kontrolu nad tom unutarnjom energijom i da je koordinešete sa timskim naporima. Odnos s mušterijama i klijentima mogao bi za vas da bude ključ opstanka za ovu godinu. Zadržavanje radne pozicije mogao bi vam se s vremena na vreme ove 2018. godine činiti poput Sizifovog napora jer ćete tokom druge polovine godine nailaziti na suprostavljanje, pa čak i neprijateljsko podrivanje ili manipulacije raznih vrsta. Što se tiče novca, Vodolije, pred vama je veoma srećna godina. Imaćete osećaj stabilnosti i pozitivnog razvoja na vašoj finansijskoj areni. Mnogo srećnih okolnosti će vas pratiti, tako da će naredna godina finansijski biti daleko bolja od nekoliko prethodnih godina. Tokom čitave godine vi ćete zapravo moći da primetite jedan uspon, ali se tokom leta strpite malo i nemojte trošiti na nepotrebne stvari jer su mogući nepredviđeni izdaci kada će vam biti potrebna veća svota novca. Klonite se impulsivne kupovine i ne udovoljavajte baš svakom svom hiru. Sve u svemu, daleko veći uspeh vas očekuje u drugoj polovini godine, a moguće je i potpisivanje novih ili produženje starih ugovora. Saradnja sa inostranstvom je takođe jedan od ključnih elemenata vašeg uspeha tokom čitave godine. Od perioda se posebno itdvajaju novembar i decembar 2018. godine, meseci koji će za vas predstavljati pravi finansijski blagoslov jer će vam vanredni finansijski dobici omogućiti da budete bezbrižni duže vreme.

Saznaj ŠTA TE KONKRETNO OČEKUJE NA LJUBAVNOM PLANU U 2018. GODINI!

Šta očekuje Vodolije na zdravstvenom planu u 2018. godini?

Vodolijama se tokom ove 2018. godine savetuje da se što više posvete zdravom načinu života, da promene režim ishrane i da redovno vežbaju, pre svega zbog problema sa cirkulacijom koja predstavlja njihovu večitu boljku. Izbegavajte dugo sedenje jer bi moglo da ima opasne posledice po vaše zdravlje ove godine. Potrudite se da izbegnete stres i premaranje.

Godišnji horoskop za Ribe za 2018. godinu

Godišnji horoskop za Ribe

Godina 2018. predstavlja veoma važnu fazu za predstavnike znaka Riba. Neke vaše žarke želje ili ambicije će u ovoj godini dobiti realnu dimenziju. Planete će vam takođe pomoći da načinite neke radikalne promene u vašem životnom stilu, karijeri i provatnom životu. Kanališite svoju energiju na pravi način da biste ostvarili maksimalne rezultate tokom 2018. godine. Nemojte dopustiti da vam kreativne ideje, životni ciljevi i emocije lutaju između neba i zemlje, a na to će vas sve vreme navoditi sanjarski Neptun koji inače vlada vašim znakom Riba i sve vreme tranzitira kroz vaš znak. Upotrebite neptunsku energiju na pozitivan način i mnogi vaši snovi će se ostvariti! Sada je pravi trenutak da se ponovo latite svojih projekata i upotrebite svu svoju kreativnu energiju. Ova nova energija će vas takođe inspirisati da probate neke nove stvari u 2018. godini. ​

Godišnji ljubavni horoskop za Ribe

Ljubavni život će ove godine za Ribe da bude više nego uzbudljiv. Vaša sentimentalnost i emocije će kulminirati ove godine. Neki vaši snovi će biti ostvareni, ali bi trebalo da ispoljite hrabrost i savladate neke svoje podsvesne strahove u pogledu potpunog otvaranja prema partneru. Ukoliko ste u vezi, ona će sada poprimiti novi pravac, a postojaće i period posebnog izazova tokom februara i marta 2018. godine. Tada će biti neophodna dodatna prilagođavanja u vašem odnosu s partnerom i jedan potpuno otvoren razgovor kako bi se prevazišle neke nedorečenosti i sumnje. Slobodne Ribe će imati mnogo dobrih prilika da upoznaju potencijalne partnere. Pa ipak, astrološko upozorenje je da budete oprezni jer vas ponekad osećanja potpuno zaslepe i ne sagledate jasno sve „za i protiv“ argumente u pogledu perspektive vaše veze, kao i svetle i tamne strane partnera. Ove 2018. godine neko vaše prijateljstvo bi moglo da preraste u nešto mnogo više, a sa tom osobom je moguća i formalizacija odnosa pri kraju 2018. godine. Ribe koje su u braku ili u vezi mogu naići na neko nerazumevanje, pa čak i sumnju u okviru veze, pa bi najbolje bilo da otvoreno o svemu porazgovaraju s partnerom. Jednom rečju, 2018. godina će biti period u kojem ćete pronaći potpuno ispunjenje i zadovoljstvo na ljubavnom, seksualnom i bračnom planu.

Poslovni godišnji horoskop za Ribe

Ova godina će vas postaviti pred velike i teške zadatke i napore, ali će vam se trud isplatiti višestruko. Tek nakon prva tri meseca 2018. godine napornog rada vi ćete moći da vidite konkretne rezultate. Astrološko upozorenje za ovu godinu je da ne rasipate pažnju na više strana. Usredsredite se na jedan ili najviše dva projekta i usresredite energiju na pravi način. Vaš entuzijazam za profesionalni uspeh će kulminirati ove godine, a poseban uspeh će vam doneti putovanja i kontakti s inostranstvom. Osim uspeha, poseabn akcenat je i na daleko boljoj finansijskoj situaciji i sve većem napretku kako godina bude odmicala. Sredinom godine, neki pripadnici znaka Riba će morati da sprovedu neke promene i da promene pravac delovanja. Pa ipak, to preusmerenje će ih doveti do velikog profesionalnog uspeha i posebnih priznanja. Ove godine izbegavajte impuslivne reakcije po svaku cenu. U situacijama koje se potencijalno mogu pretvoriti u konflikt s vašim saradnicima ili nadređenima pribegnite diplomatiji, a vreme će vam kasnije pokazati koliko je to bio mudar potez. Razmišljajte u duhu dobrog stratega i do kraja godine ćete ostvariti svoj najvažniji poslovni i finansijski cilj. U okviru projekta radite sve korak po korak, i sa posebnim strpljenjem. Finansijski plan će za Ribe biti mnogo drugačiji nego prethodne godine. Potrudite se da iznegnete nepotrebne troškove. Sada je pravi trenutak da ulažete u nekretnine i druge vrste poseda. Pa ipak, dobro obratite pažnju na sve detalje pre nego što kupite neku nekretninu jer postoji mogućnost previda. Nekretnine koje ste već kupili ili koje ćete tek kupiti mogu vam se višestruko isplatiti krajem ove godine.

Šta očekuje Ribe na zdravstvenom planu u 2018. godini?

Pridržavajte se posebnog režima ishrane i obavezno uradite test intolerancije na određene sastojke. Tokom ovog perioda 2018. godine, najviše su vam ugroženi stomak i nervni sistem. Što pre se angažujte i počnite da se bavite nekim sportom, na primer, vama omiljenim, plivanjem. Meditacija, joga i pešačenje će biti odličan izbor za vas. Kraj godine bi mogao da vam doense manje zdravstvene probleme zbog umora i stresa, koji mogu proizvesti pad imuniteta. Zato se na vreme organizujte i sprečite taj razvoj događaja.

Čini nam se da smo tek raspakovali ovu godinu, a eto nas već i u februaru! Vreme slavlja i praznovanja je prošlo, a šta je ono što konklertno vaš znak očekjuje u drugom mesecu, pročitajte u nastavku.

Šta o februaru kažu zvezde? Ovo je savršen mjesec za poslovni napredak ili pronalazak novog posla.

Sa verom u snove postavljaju se ciljevi, dobijamo snagu i zalet koji nas navode da učinimo nešto lepo u svom životu. Budućnost pripada onima koji veruju u svoje snove! Ove 2021. godine snovi su nam neophodni i zvezde kažu da se mogu ostvariti. O čemu sanja svaki znak Zodijaka?

Numerološki horoskop za 2021. godinu otkriva čemu treba da se posvetite u ovoj godini. Stara, 2020. godina je definitivno bila šok za sve.

Kakav uticaj imaju zvezde na Vaše zdravlje tokom 2021. godinu – precizna prognoza šta možete očekivati na polju zdravlja.

Šta Vas u 2020. godini očekuje na poslovnom planu? Biznis, finansije, prihodi, novi poslovi, nove mogućnosti za zaradu...? Pročitajte detalje šta Vam zvezde predviđaju za godinu što sledi.

Mesečeve mene i lunarne faze u 2020. godini: precizan kalendar faza Meseca za kompletnu godinu, koji Vam može pomoći da odredite, recimo, tačan period početka mesečeve dijete ili poslužiti u druge svrhe. Mesec 2021. godine.

Saznajte iz ljubavnog horoskopa za mesec februar 2019. godine da li će za Vas biti "kratko i slatko" u najkraćem mesecu u godini

Mesečni horoskop za februar 2019. godine: Posle januarske euforije i početka nove godine, u februaru se stvari definitivno vraćaju na svoje, ulazimo u novi krug obaveza, sada uz neke nove ambicije i prioritete. Saznajte kako najkraći mesec u godini izgleda sagledan iz ugla i kroz analizu astrologa...

...

21. januara 2019. godine se pojavljuje puni Mesec, kada Sunce u Vodoliji formira opoziciju Mesecu u Lavu (vrhunac u 06:16 časova). U noći na 21. januar videće se potpuno pomračenje ovog jedinstvenog super Meseca, i to jei poslednje potpuno pomračenjeMeseca do 2021. godine.

Svaki horoskopski znak u 2019. godini ima svoj najsrećniji dan, saznajte koji je vaš!

Slavni francuski prorok Nostradamus još je u 16. veku u svojim stihovima, kartenima, nagovestio ono šta je kasnije počelo da se događa Evropi i šta će se tek događati.

Šta je to što nas, prema njemu - kroz savremena tumačenja - očekuje 2019. godine?

© 2022 Astrosav – sva prava zadržana – Impresum