Astrolog Ruža Ružanović

Astrolog čija je specijalnost Sudbinske karte, sa kojima pomaže klijentima da nađju rešenje u ljubavnom i finansijskom pogledu. U predikcijama pored navedenog koristi astrologiju

Kontaktiraj Ružu

Biraj opciju 84

Astrolog Ruža RužanovićBilo koja životna situacija može da se reši pomoću uputstva koja se nalaze u zvezdama. Potreban vam je neko da ta uputstva pročita što jasnije. “ Kada gledam nečiju planetarnu konstelaciju, vodim se istovremeno i logikom i intuicijom i govorim uvek direktno stvari koje vidim, iz namere da osobu koju savetujem ohrabrim i usmerim u najboljem pravcu. Podstičem ljude da spoznaju sami sebe i da postupaju u skladu sa prilikama u kojima se nalaze”.

Par saveta kada se obraćate astrologu
Pre nego se rešite da odete astrologu, nije loše da nešto saznate o njemu. Astrolog je biće koje pulsira kao i Vi, ima svoje nade i strahove, svoje sumnje, pobede i poraze. Astrolog je osoba koja je prepoznala svoj dar, a to je „razumevanje jezika simbola“. Opčinjen i sa ciljem da rastumači tajne mape najpre svoje, a potom i hiljade drugih duša, on postaje vanvremenski čovekov prijatelj.

Zašto vanvremenski? Zato što svojim mislima, analizirajući, povezujući, sklapajući mozaik slika koje žive u jednom horoskopu, on hoda kroz vreme vođen vizijom onih potreba koje u svakom horoskopu žive.

Specijalnost

Sudbinske karte100%
Ljubav100%
Novac100%
© 2021 Astrosav – sva prava zadržana – Impresum