Odgovor zvezda kakva će biti 2020. godina?

Dušan Veličković Dušan je najpoznatiji, najtraženiji i najpopularniji astrolog na prostorima Balkana. U svim medijima je zastupljen ne samo zbog popularnosti, već pre svega zbog znanja i iskustva.

Često gostuje u emisijama u kojima ga pitaju za mišljenje o najvažnijim temama, a poznate ličnosti traže njegove savete i njegovu pomoć u svim životnim oblastima.

Dušanova želja je da pomogne svakome kome je pomoć potrebna, jer ga na to obavezuje dar koji poseduje.

Dušan pruža mogućnost i Vama da mu postavljate pitanja SMS porukama.

Ako tražite odgovore i pomoć, tražite od najboljih.

Dušanova iskrenost, konkretnost i direktnost pružiće Vam ono najbolje od astrologije na diskretan i konkretan način.

i njegov tim Vam odgovaraju na Vaša pitanja

Pitanja i problemi: Imate li pitanja ili probleme u vezi zdravlja, posla, ljubavi, života, kao na primer: Kako da uspešno komuniciram u vezi? – Da li i zašto iznova da ulazim u ugrožavajuće odnose? – Šta me sprečava da postanem poslovno uspešan/uspešna? – Da li me očekuju problemi sa zdravljem? Kako da se postavim prema posesivnom partneru? – Šta me sprečava da mu/joj priđem?

Saveti i odgovori za život: Naš astro-psiholog Vam može pomoći da dobijete odgovore na Vaša pitanja o Vašem životu. Posavetujte se sa nama. Saznajte kako planete utiču na Vaše stavove i Vaš uspeh u u životu, poslu, ljubavi. Dostavićemo Vam odgovor na Vaše pitanje putem SMSa (SMS horoskop).