Numerolog Dubravka Marković

Specijalista za zdravlje, ljubav i odnose, sa dugogodišnjim iskustvom u savetovanju poznatih ličnosti u oblasti umetnosti i politike.

Kontaktiraj Dubravku

Biraj opciju 47

Numerolog DubravkaDubravka Marković je rođena 9. januara 1960. godine. Njena prva ljubav je numerologija, pa zatim astrologija.
Ovim poslom se bavi dugi niz godina I možemo da kažemo da je sveobuhvatan stručnjak, koji Vam može dati najpreciznije odgovore na sva Vaša pitanja. Skoro deceniju i po se bavi astrologijom I numerologijom. Radila je natalne karte i numeričke piramide mnogim poznatim ličnostima. Ubeđeni smo, da ćete sa Dubravkom doći do mnogih odgovora vezanih za Vaše zdravlje, posao i ljubav. Posle razgovora sa njom mnogi aspekti Vašeg života će Vam biti jasniji, jer iza nje stoji veliki broj klijenata, uspešni dugogodišnji rad i iskustvo.

Par saveta kada se obraćate astrologu
Pre nego se rešite da odete astrologu, nije loše da nešto saznate o njemu. Astrolog je biće koje pulsira kao i Vi, ima svoje nade i strahove, svoje sumnje, pobede i poraze. Astrolog je osoba koja je prepoznala svoj dar, a to je „razumevanje jezika simbola“. Opčinjen i sa ciljem da rastumači tajne mape najpre svoje, a potom i hiljade drugih duša, on postaje vanvremenski čovekov prijatelj.

Zašto vanvremenski? Zato što svojim mislima, analizirajući, povezujući, sklapajući mozaik slika koje žive u jednom horoskopu, on hoda kroz vreme vođen vizijom onih potreba koje u svakom horoskopu žive.

Specijalnost

Numerologija100%
Numeričke piramide100%
Astrologija100%
© 2021 Astrosav – sva prava zadržana – Impresum