Magija Kristala – i Vi je možete koristiti

Print

Da li ste razmišljali o moći kristala? Da li ste znali da kristali imaju metafizičku moć lečenja? Korišćenjem određenih metoda za kristale, lečenje kristalima može pomoći u lečenju brojnih fizičkih problema.

Ovo metafizičko lečenje zasniva se na urođenim moćima lekovitih kristala. S pokretom "New age", kristali i drago kamenje sve više ulaze u modu. Kristaloterapija se zasniva na lečenju vibracijama, u skladu s istočnjackim verovanjem da se bolest razvija kada se u organizmu prepreči put energiji.

Kristali su oduvek bili na planeti Zemlji, pomažući njen razvoj. Primali su sveprisutnu kosmičku energiju, uvećavali je i isijavali svuda oko sebe. Čoveka su oduvek fascinirali pre svega zbog svoje vizuelne predstave. Sposobni su da reaguju sa svetlošću zbog svoje specifične građe. Lom, refleksija i apsorpcija svetlosti u kristalu izvor su čudesnih efekata, a time lepota, retkost, čvrstoća i sjaj čine drago kamenje slično zvezdama, kako se obično navodi.

POGLEDAJTE: KRISTALI I ASTROLOGIJA

Sposoban je emitovati energiju i vibracije, regenerisati je i apsorbovati, što je medicina koja je prenosi sa kolena na koleno još iz praistorije i obeležila je svaki istorisjki period na svoj način.

Evo liste opšte poznatih kristala i njihovih koristi. Molimo vas da imate na umu da ova informacija ne treba da zameni medicinsko lečenje sa licencom ili psihološko lečenje.

POSTUPCI SA DRAGULJIMA I KRISTALIMA

Kristal odaberemo intuitivnom ili radiestezijskom metodom. Sa jednog kupa istih kristala, prvo pogledom odaberete svoj, zatim stavite u ruku. Usaglasite se sa njegovom veličinom, težinom, bojom, bistrinom, načinom prelamanja svetlosti, temperaturom. Ako ostavlja na vas bilo koji pozitivan osećaj, time je kristal sa vaše strane odabran i za vas predstavlja najbolji mogući izbor.

Kristale je potrebno držati u određenim prirodnim tkaninama kao što su vuna, pamuk, koža i dr. Izbegavajte sintetičke materijale, veštačku svetlost, zračenja, dodirivanje tuđim rukama ili da su izloženi tuđem pogledu. Mogu se čistiti na više načina:

Programiranje kristala vrši se uz pomoć vizualizacije i misaone energije, sa sasvim određenom svrhom, koja nam je potrebna. Vrlo je efikasno programiranje i sa zvukom, uz vizualizaciju željene slike za dotični kristal, potrebno je ponavljati određen ton. To se obično čini uz glasove : OM, JAM, RA, HA, KAM, LA, A, BA i sl. Intuitivno trebate osetiti kada sa programiranjem treba prekinuti.

U slobodno vreme, ako ste u mogućnosti, potreban je kontinuiran rad sa kristalima. U prirodi na osami, stavite kristal u morsku ili tekuću vodu, potok, jezero ili na svetlo. Time mu upućujemo pozitivne misli, kristal prima energiju naših misli, pretvara tu energiju i vibrira određenom frekvencijom, emitujući energiju i svetlost oko nas u prostor.