seks horoskop sex

Proverite ko Vam odgovara – kakve seks praktike obožavaju znaci horoskopa

Print

Divlje, razbarušeno, vruće i strasno ili pak skladno, harmonično i senzualno? Primitivni seks ili vođenje ljubavi? Na plaži ili na zadnjem sedištu auta? Svaki pripadnik pojedinog horoskopskog znaka staviće kvačicu na različita mesta.

OVAN

Ovi,„bogovi rata“ (Ares = Ovan), ne misle prije akcije, oni jednostavno uletavaju u seks, a o svemu će razmišljati kasnije. Ovna često više uzbuđuje sam lov nego ulov. Oni su vrlo dominantni, ali ne žele pokornog partnera. Ovan treba spontanog partnera, u životu i spavaćoj sobi. Ako se seks pretvori u rutinu on će potražiti ludi provod negdje drugdje.

BIK

Znakom Bika vlada planet Venera što je korisno kada je u pitanju ljubav i seks. Oni su senzualni, odani i vjerni. Kad oni vode ljubav, to je najviše fizičko i psihičko zadovoljstvo u njihovom svijetu. Bik vjeruje u korištenje romantike kako bi došao do samog seksa. Njemu je to igra „na ziher“, a nije se ni prevario. Od njega možete očekivati ​​cvijeće i večere uz svijeće. Oni se ne vole žuriti, ni u životu pa tako ni u seksu.

BLIZANCI

Blizanci imaju podijeljenu osobnost ili se barem tako čini. Vole se zabavljati i biti u središtu pozornosti. Oni vole pričati priče i s njima nikada nije dosadno.Oni trebaju partnera koji može držati korak snjima. Vole puno različitosti i spontanosti. Pali ih seks na mjestima na kojima mogu biti uhvaćeni.

RAK

Ljubav i seks idu ruku pod ruku za uvijek tako pažljivog raka. On se treba osjećati sigurno u ljubavi, a zatim se upušta u seks. Raka uzbuđuje sigurnost.