Devica – Detaljni godišnji horoskop za sve mesece 2021. g.

Print

Ovo može biti važna godina za prevazilaženja nekih neuspeha iz prošlosti i to stalnim napornim radom i istrajnošću. Ponekad ćete možda voleti da se osamite da bi ste mogli dublje da razmislite o raznim pitanjima u svom životu i takva osećanja će se snažno manifestovati tokom poslednjeg dela godine. Ovaj proces će vam doneti jasnost kako dalje da idete u vašem životu.

Vaš intelekt će biti ključ uspeha ove godine i doživećete uspeh zahvaljujući svojoj kreativnosti i nizu ideja koje dolaze iz vas. Neke od vaših ambicija i ekscentričnih želja se mogu ispuniti ove 2021. godine. Bićete otvoreni prema drugima i izražajniji kao nikada do sada. Takođe, ove godine nećete biti ni toliko izbirljivi kao što ste uvek.

Pitaj astrologa, biraj:

0901 770 077

CHF 3.90/Min

U 2021. godini bićete više orijentisani prema duhovnim vrednostima. Društveni i dobrotvorni radovi vas posebno privlače i donose vam lep osećaj u životu. Ljubav koju delite i pokazujete dobija novo značenje u vašoj vezi ove godine. Osećate se odlično, kako fizički tako i mentalno. Prihvatite stvari, veze i ljude oko vas, nemojte smetati ljudima, budite čvrsto na zemlji. Iako sve ove godine ide u dobrom smeru, nemojte se potpuno opustiti.

Tokom 2021. godine Device bi trebale da se oslone na svoju mudrost kad budu preduzimali važne odluke. Ne bi trebalo da zavisite od drugih i od njihovih ideja. Početak godine nije baš obećavajući za ljubavne veze tokom retrogradnog Merkura, ali ćete biti posvećeni partneru tokom godine. Planetarni aspekti su povoljni za ostvarenje vaših snova. Zdravlje će biti dobro, a energiju ćete održavati na potrebnom nivou.

Ove godine morate prihvatiti stvari takve kakve jesu. Godina vam donosi dosta sreće u vaš društveni život bez obzira na promene koje će se najverovatnije dogoditi u vašem društvenom životu, u vidu učenja i traganja za novim znanjem. Planete će vas podstaći da poboljšate svoje zdravlje i proširite svoje znanje. Vaš prirodni duh Device će se pobrinuti da i dalje vredno radite na svom poslu. Ne zaboravite da obratite posebnu pažnju na članove porodice i partnera ove godine. Ako uradite sve ove stvari, ova godina će vam doneti blagoslov.

Znak Jarca, kroz koji će proći mnoge planete ove godine, imaće veliki uticaj na vas. Takođe, planete Uran i Saturn će igrati priličnu ulogu u kreiranju vaše sudbine. Vaši odnosi sa porodicom, decom, braćom i sestrama i ostalom rodbinom će se verovatno promeniti ove godine i to na bolje. Ako ste u stabilnoj romantičnoj vezi, možda ćete čak planirati i prinovu u porodici ove godine.

Ova 2021. godina može biti sjajna za stvaranje novih prijateljstava, tako da će vaša društvena mreža porasti ove godine, a najverovatnije ćete prijateljstvo uspostaviti sa ljudima sa kojima delite slično interesovanje i imate puno toga zajedničkog.

S obzirom da ćete ove godine provoditi dosta vremena na poslu, najbolje je se sprijateljite sa nekim od svojih kolega. Ovi prijatelji u vaš život dolaze da biste nešto naučili od njih, kao i da biste vi njih nešto naučili. Zbog toga će ova 2021. godina biti sjajno vreme da podelite svoje znanje sa drugima i da prihvate njihove savete koji vam mogu pomoći u životu.

Pozitivan tok će se videti u svemu što radite. Neka stara interesovanja će se vratiti u vaš život. Istovremeno, kad će stvari kreću stalno u pravom smeru, moraćete da budete vrlo oprezni. Može se ispostaviti da vas malo nepažnje može skupo stajati. Ovo može biti i na ličnom planu i na planu karijere. Ali, gledano sveukupno, biće ovo dobra godina.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.

Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.

Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.

Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.

Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

NEMOJTE DA RADITE:

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

NEMOJTE DA RADITE:

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

ZDRAVLJE

Planeta Mars tokom godine će biti i u znaku Jarca i Vodolije, a to će vam pomoći da poboljšate vaše psihičko i fizičko zdravlje. Uticaj znaka Jarca će vas podstaći da provodite više vremena napolju i u prirodi. A Vodolija, kao vazdušni znak, podstaknuće vas na to da poboljšate svoju inteligenciju novim saznanjima i isprobavanjem nekih novih stvari, što može da pomogne poboljšanju vašeg mentalnog zdravlja.

Ne bi trebalo da bude nekih većih zdravstvenih problema za Device u ovoj 2021. godini. Vaš imunitet biće prilično visok. Na mentalnom planu preplaviće vas osećaj optimizma, a i fizički ćete se osećati odlično. Aktivnosti napolju, pod vedrim nebom, će da ojačaju vaš duh i donesu dobro raspoloženje. Planeta Mars će vam podariti velikim energetskim potencijalom ove godine. Ipak, morate biti i oprezni jer imate periode kad se prepuštate hrani. Klonite se od mnogo šećera i soli, da bi izbegli neprilike.

Određena doba godine mogu se pokazati pomalo zamornim i napornim za vas. Tada ostavite po strani svoje rutinske poslove i odmorite se dobro. Treba da sebi obezbedite spokoj i duševni mir u takvim periodima.

O VAMA OVE GODINE

Ovu godinu započinjete sa željom da se bavite školovanjem i dodatno obogatite svoj um. Ovo vam može doneti dosta troškova, ali pošto nećete imati finasnijskih problema, ne treba da brinete.

Planete su povoljno postavljene za Device pa bi godina mogla biti prilično bogata događajima i sa prepuno akcije. Fokusirajte se na vaše ciljeve u budućnosti i usmerite svoju energiju u pozitivnom pravcu, gde su takođe uključeni i ljubav i finansije. Ovo nije period za donošenje impulsivnih odluka. Naučite neke životne lekcije iz vaše okoline. Uskladite se sa drugim ljudima, razumeite odnose među ljudima i dajte najbolje od sebe. Takođe, iskoristite duhovne darove koji vam se nude.

Planeta Venera će veći deo januara provesti u znaku Jarca. Na vas će ovo delovati tako što će poboljšati vaš osećaj za kreativnost kao i vaše odnose sa drugim ljudima, kako romantične tako i poslovne. Sve ovo će vam učiniti sjajnim početak ove 2021. godine. Vaša osobnost, divna pamet i šarm dobro će vam poslužiti, kako na poslu tako i u ljubavi.

Tokom cele 2021. godine planeta Saturn će provesti u znaku Jarca i ići će kroz retrogradni period koji se završava u septembru. Saturn će vas tako podstaći da poboljšate svoje veštine, a posebno one koje uključuju komunikaciju, tehnologiju i obrazovanje. Zbog toga možete osetiti iznenadni poriv za putovanjem ili povezivanjem sa drugim ljudima. Ispunite tu potrebu da biste poboljšali svoj život.

Možete imati nedostatak koncentracija na radnom mestu i potrebno je da provedete neko vreme da usredsredite sami sebe kako bi postali osoba kakva želite da budete. Odvojite svaki dan malo vremena da biste radili na tome. Savetuje vam se da se bavite nekim duhovnim praksama kako bi ste se održali na vrhuncu. Neki novi poslovi kao i nove veze su vam na putu u Februaru kako Mars 22. dolazi u znak Bika, a trend se nastavlja i mu Martu. Ako ste u dugogodišnjoj vezi, gledajte da izbegnete potencijalne konfrotacije sa partnerom da napetost u vezi ne bi izbila na površinu.

April vam može doneti neke visoke troškove, ali na drugoj strani i puno sreće, profesionalnog uspeha i finansijske dobiti. I vaše samopoštovanje može da splasne, ali promena vašeg okruženja može učiniti čuda za vas, pa uzmite malo vremena da promenite stvari koje vam ne štimaju.

Maj vam donosi materijalne dobitke, ali ćete morati da se potrudite naradnom mestu. Biće vam drago kada vidite mogućnost za povećanje plate ili unapređenje. Vaši nadređeni pažljivo gledaju šta i kako radite i to im se sviđa.

U mesecu junu kada planeta Mars dolazi u znak Raka bićete u mogućnosti da preuzmete svoju sudbinu u svoje ruke. Ona će vam dati pravi osećaj za ono što je najbolje u vašem interesu, kao i potrebnu moć i kontrolu. Ako date mnogo, mnogo ćete i dobiti, isto tako i ako ne uložite truda nećete ništa ni imati. Prema tome, razmislite dobro šta želite da postignete i potrudite se najbolje što možete da stignete do cilja. U ovom periodu vrlo je moguće pronalaženje nove ljubavi. Sve do leta uživaćete u velikom samopouzdanja. Mogući su i veći troškovi u ovom periodu ali isto tako i dobitci.

Kako se nivo vašeg samopouzdanja uzvišuje, tako ćete i vi tražiti nove puteve za vaš napredak i poslu i karijeri. Planeta Mars 20. jula dolazi u znak Lava, i možete uhvatiti sebe da razmišljate o nekim po vas štetnim planovima, može se pojaviti neki nepoznati strah ili čudna osećanja.

Sad je potrebno da se obuzdate, da se fokusirate na prave stvari, da razumete složenost svega oko sebe, a disciplina i logika će biti vaši pravi prijatelji u ovom trenutku, ako dođe do njega. Iskoristite vaše samopouzdanje, maštu i kreativnost da bi ponovo sve bilo kako treba. Vrlo dobro ste upoznati sa njihovim pozitivnim uticajem na vaš život. Iskustvo i analiza vam mogu pomoći da rešite probleme. Koristite vašu logiku u pravom smeru i postići ćete mudrost i uspeh sigurno.

Planeta Jupiter dolazi u znak Vodolije 21. novembra, i znajte da treba da ponudite mnogo romantike, predanosti i ljubaznosti prema svom partneru i da nastavite da se trudite jedno prema drugome, a tada ćete biti nagrađeni za to, pa ćete kraj godine dočekati sa osećajem topline i zadovoljstva.

HOROSKOP MESEC PO MESEC