Zimski meseci će mnogim znakovima Zodijaka biti teški kada je u pitanju ljubav, ali nekima će upravo ti najhladniji dani doneti puno romantičnih trenutaka i ljubavi. Neki će konačno otkriti šta žele, dok će drugima januar i februar doneti puno samopouzdanja i lepih emocija. Dakle, evo koje znakove Zodijaka čeka velika ljubav tijekom nadolazeće zime.

Posao, ljubav i zdravlje - u prve četiri sedmice nove godine – saznajte šta Vas očekuje na samom početku nove 2019. godine.

Želja je svih nas da za praznike, kao što su Nova godina i Božić, svoj dom i atmosferu u njemu učinimo što svečanijom i lepšom.

Verovatno ste kao dete pokušavali da budete što je moguće bolji kako biste dobili željeni novogodišnji poklon. Ali niko nije savršen, pa čak i najbolji ljudi čine nešto loše s vremena na vreme.

Mesečeve mene za 2019. godinu možete koristit na primer za mesečevu dijetu. Mnoge religije propisuju post kao korisnu dopunu zdravom načinu života, a potvrđuje je i sauvremena i alternativna medicina. Mesečeva dijeta pritom služi ne samo mršavljenju već i čišćenju tela od svih otrova.

Nivo vašeg samopouzdanja igleda kao da je upravo uzeo neki energetski napitak! Imaćete samopouzdanje u sebe i nećete ostaviti nikakav posao nedovršen. Prijatelj u nevolji je zaista prijatelj! Ova posebna izreka će se pokazati istinitim u vašem životu kao što ćete dobiti ogromnu podršku od vaših prijatelja.

Nemojte se opterećivati nekim nepotrebnim napetostima i izbegavajte previše razmišljanja u vašoj vezi jer ste potpuno jasni o tome šta želite u vašem životu i šta vaše srce želi. U vašem poslu verovatno je da ćete impresionirati sve sa vašim kreativnim idejama. Pronalazite više novih načina da uradite nešto.

Treba ozbiljno napomenuti, postoji mogućnost da se možda u mekom momentu ne budete osećali dobro, a zbog napora u vezi sa vašom porodicom. Možete imati nekoliko svađa i diskusija koje treba potpuno izbeći, e eliminisati eventualno gorko iskustvo u vezi toga.

Imajte na umu da treba da se držite dalje od bilo koje vrste svađe ili diskusiju u ovom trenutku. Kretanje Venere i Jupitera ove godine staviće vas u bolju poziciju, što je dobar znak. Ali, zbog tranzita Saturna, možda ćete se osećati neugodno, nervozno i uznemireno.

Vaš naporan rad u profesiji će doneti rezultate. Što se tiče vašeg života u 2019. godini, postoji mogućnost da se uključite u neke duhovne aktivnosti, kao i da na to potrošite nešto novca. Ove godine, pobraćete plodove vašeg rada i napora na poslu.

Što se tiče stvari vezanih za ljubav, dva perioda su bitna: od januara do marta i od oktobra do decembra. To je najbolje vreme da uđete u vezu, a za one koji nameravaju da se venčaju, ovo je najbolje vreme za brak.

Ovo će biti prosečno vreme i za ljubav, tako da je neophodna pažnja i po ovim pitanjima. Možda ćete morati da stalno pokušavate da to postavite na pravo mesto i da se pobrinete da nemate nikakvih poteškoća. Dobra vest je da će vaš partner uvek ostati s vama da vas podrži.

Možda ćete biti neodlučni kod donošenja važnih odluka, ali ne morate grickati nokte zbog toga, jer će vas podržati i pomoći oni koji su vam privrženi. Ova 2019. godina će biti dobro vreme za one koji pružaju razne vrste usluga. Studentima i učenicima se savetuje da ne spavaju na času, da obrate mnogo pažnje na knjige i sav svoj fokus stave na učenje i studije.

Za praznike se uvek trudimo da iznenadimo sve koje volimo nekim lepim poklonom. U gomili ideja nismo sigurni koji je odgovarajući. Još ako na to dodamo novogodišnju maniju kupovine i gužve koje sa tim idu, izgubimo volju za traganjem i biranjem.

© 2020 Astrosav – sva prava zadržana – Impresum