Raskopčali smo još jednu godinu. Šta vam donosi njen prvi mesec januar, na poslu i u ljubavi ako kakvom se zdravkju možete nadati.

Intuicija i mašta su jake i moćne u ovom periodu i nadahnjuju vas za mnoge vaše ciljeve i projekte. Sanjate svoje snove bez straha od ismejavanja ili neuspeha i dopuštajući im da poboljšaju vaš život, pomoći ćete sebi da uđete u stvarnost koja postoji oko vas i da naučite kako da iskoristite obe strane života da biste obeležili i pronašli svoj uspeh.

Pustite se nizvodno tokom - to je najvažnija fraza i sugestija za vas u 2020. godini. Sve se može dogoditi i najslavnije epizode za vas ​​ mogu početi u svakom trenutku. Budite spremni.

Nemojte se opterećivati nekim nepotrebnim napetostima i izbegavajte previše razmišljanja u vašoj vezi jer ste potpuno jasni o tome šta želite u vašem životu i šta vaše srce želi. U vašem poslu verovatno je da ćete impresionirati sve sa vašim kreativnim idejama. Pronalazite više novih načina da uradite nešto.

Nagrade za uloženi trud će vam brže stizati, nove veze kao i unapređenje starih, sve je to na vidiku i posebno važi za drugu polovinu 2020. godine. Isplati se da nastavite sa izgradnjom svog spoljašnjeg sveta sa velikom pažnjom i marljivošću, ali morate da ostavite daleko vidljivije tragove za energiju koju ulažete.

Nova godina se bliži, svi su znatiželjni da što pre otkriju kakve će promene doneti, pa je čuveni ruski astrolog Pavel Globa odlučio da javno podeli svoja predviđanja koja se tiču finansijskog stanja.

Škorpije, koristite svoju pozitivnu energiju da pomognete drugima da napreduju u svojim životima. Možete izabrati šta želite da radite kao i ono šta ne želite u 2020. godini. Zato maksimalno razumno iskoristite ovu godinu.

Godišnji horoskop obećava snažan lični napredak i unutrašnje razumevanje 2020. godine. Biće dosta kraćih putovanja i puno interakcija sa najbližim prijateljima kao i novim saradnicima.

Prošli događaji prisiljavaju vas da više radite i da razvijate svoju karijeru. Kada je ljubav u pitanju, zvezde vam predviđaju da ćete 2020. godine verovatno naći sklad unutar vašeg romantičnog odnosa.

Ubrzo ćete doći u solidan period kada ćete moći izgraditi vaš život. U ovoj godini iskoristite uticaj da istrajete u onome što stvarno jeste. Nadajte se ostvarenju svega što želite u svom životu i obratite pažnju da naučite kako da iskoristite svoje snove za svoje ciljeve.

Zimski meseci će mnogim znakovima Zodijaka biti teški kada je u pitanju ljubav, ali nekima će upravo ti najhladniji dani doneti puno romantičnih trenutaka i ljubavi. Neki će konačno otkriti šta žele, dok će drugima januar i februar doneti puno samopouzdanja i lepih emocija. Dakle, evo koje znakove Zodijaka čeka velika ljubav tijekom nadolazeće zime.

Posao, ljubav i zdravlje - u prve četiri sedmice nove godine – saznajte šta Vas očekuje na samom početku nove 2019. godine.

Želja je svih nas da za praznike, kao što su Nova godina i Božić, svoj dom i atmosferu u njemu učinimo što svečanijom i lepšom.

Verovatno ste kao dete pokušavali da budete što je moguće bolji kako biste dobili željeni novogodišnji poklon. Ali niko nije savršen, pa čak i najbolji ljudi čine nešto loše s vremena na vreme.

Mesečeve mene za 2019. godinu možete koristit na primer za mesečevu dijetu. Mnoge religije propisuju post kao korisnu dopunu zdravom načinu života, a potvrđuje je i sauvremena i alternativna medicina. Mesečeva dijeta pritom služi ne samo mršavljenju već i čišćenju tela od svih otrova.

Nivo vašeg samopouzdanja igleda kao da je upravo uzeo neki energetski napitak! Imaćete samopouzdanje u sebe i nećete ostaviti nikakav posao nedovršen. Prijatelj u nevolji je zaista prijatelj! Ova posebna izreka će se pokazati istinitim u vašem životu kao što ćete dobiti ogromnu podršku od vaših prijatelja.

Nemojte se opterećivati nekim nepotrebnim napetostima i izbegavajte previše razmišljanja u vašoj vezi jer ste potpuno jasni o tome šta želite u vašem životu i šta vaše srce želi. U vašem poslu verovatno je da ćete impresionirati sve sa vašim kreativnim idejama. Pronalazite više novih načina da uradite nešto.

Treba ozbiljno napomenuti, postoji mogućnost da se možda u mekom momentu ne budete osećali dobro, a zbog napora u vezi sa vašom porodicom. Možete imati nekoliko svađa i diskusija koje treba potpuno izbeći, e eliminisati eventualno gorko iskustvo u vezi toga.

Imajte na umu da treba da se držite dalje od bilo koje vrste svađe ili diskusiju u ovom trenutku. Kretanje Venere i Jupitera ove godine staviće vas u bolju poziciju, što je dobar znak. Ali, zbog tranzita Saturna, možda ćete se osećati neugodno, nervozno i uznemireno.

Vaš naporan rad u profesiji će doneti rezultate. Što se tiče vašeg života u 2019. godini, postoji mogućnost da se uključite u neke duhovne aktivnosti, kao i da na to potrošite nešto novca. Ove godine, pobraćete plodove vašeg rada i napora na poslu.

Što se tiče stvari vezanih za ljubav, dva perioda su bitna: od januara do marta i od oktobra do decembra. To je najbolje vreme da uđete u vezu, a za one koji nameravaju da se venčaju, ovo je najbolje vreme za brak.

Ovo će biti prosečno vreme i za ljubav, tako da je neophodna pažnja i po ovim pitanjima. Možda ćete morati da stalno pokušavate da to postavite na pravo mesto i da se pobrinete da nemate nikakvih poteškoća. Dobra vest je da će vaš partner uvek ostati s vama da vas podrži.

Možda ćete biti neodlučni kod donošenja važnih odluka, ali ne morate grickati nokte zbog toga, jer će vas podržati i pomoći oni koji su vam privrženi. Ova 2019. godina će biti dobro vreme za one koji pružaju razne vrste usluga. Studentima i učenicima se savetuje da ne spavaju na času, da obrate mnogo pažnje na knjige i sav svoj fokus stave na učenje i studije.

Za praznike se uvek trudimo da iznenadimo sve koje volimo nekim lepim poklonom. U gomili ideja nismo sigurni koji je odgovarajući. Još ako na to dodamo novogodišnju maniju kupovine i gužve koje sa tim idu, izgubimo volju za traganjem i biranjem.

© 2021 Astrosav – sva prava zadržana – Impresum