dnevni horoskop

Dnevni horoskop

Čitajte dnevni horoskop najboljih astrologa Balkana – Dušan Veličković, Darko Škalabrin, Tamara Mihajlović i njihovi timovi predviđaju budućnost za sve znake zodijaka.

 

 

Dnevni horoskop za 26.01.2022.  godine su kreirali astrolozi astrocentara ASTROSAV

 

Astrosav Dnevni Horoskop Ovan

Ovan

Za osobe rođene u periodu između 21.3. i 20.4.

Posao: Ovaj dan moze da iskomplikuje neki stari problem u okviru medjuljudskih odnosa na posla. Do Vas mogu dopreti spletke.

Ljubav: Ovnovi koji su u vezi, danas bi trebalo da se cuvaju nesporazuma. Neko Vam se mesa u privatan zivot.

Zdravlje: Disbalans hormona.

Inače, vladajući planete su Mars i Pluton. Ovan je vatreni znak, omiljena boja je crvena, a dragi kamen je dijamant. Ovnov metal su željezo i čelik, a cvet je čičak. Ovan ne voli površnost, prodike, ustupke.


Astrosav Dnevni Horoskop Bik

Bik

Za osobe rođene u periodu između 21.4. i 21.5. Vladajući planeta je Venera.

Posao: Dan moze da obeleze teski pregovori iza zatvorenih vrata. Ukoliko imate nove poslovne partnere, budite posebno obazrivi.

Ljubav: Pred Vama je veoma lep i prijatan izlazak u drustvo i to zajedno s partnerom. Moguce su ljubomorne scene.

Zdravlje: Moguca migrena.

Inače Bik je zemljani znak, omiljene boje su ružičasta, svetloplava, svetolozelena, a omiljeni dragi kamen su safir, smaragd, beli koral, alabaster. Bikov metal je bakar, a cvet su ruža, verbena, ljiljan, lan, maslina, datulje, pinija, vanilija. Bik obožava novac i seks, a ne voli iznenadne promene i komplikacije. Suprotni znak Biku je Skorpija.


Astrosav Dnevni Horoskop Blizanci

Blizanci

Za osobe rođene u periodu između 22.5. i 21.6.

Posao: Vase originalne ideje nece naici na dobar odziv od strane kolega i nadredjenih.

Ljubav: Ocekuje Vas poznanstvo sa veoma privlacnom osobom u znaku Strelca ili Lava. Budite umerenih ocekivanja da se ne biste razocarali.

Zdravlje: Unosite vise tecnosti, vode.

Muški Blizanci su generalno najbolji horoskopski znak i atraktivne osobe, izdržljive, vešte sa rečima, takođe i razumne. Vladajući planeta je Merkur. Blizanci su vazdušni znak, omiljene boje su žuta, narandžasta, a omiljeni dragi kamen je ahat. Bikov metal su živa, platina i aluminij, a cvet su đurđice. Blizanci vole Humor, promjene, druženje.


Astrosav Dnevni Horoskop Rak

Rak

Za osobe rođene u periodu između 22.6. i 22.7.

Posao: Zastoj u platnom prometu moze poremetiti planove i uneti pometnju za dalji razvoj poslovanja. Pripremite rezervni plan.

Ljubav: Dan aktivira negativnu energiju koja donesi krizu poverenja u vezi. Budite spremni na ljubomorne scene.

Zdravlje: Problem u saobracaju.

Vladajuća planeta je Mesec. Rakovi su vodeni znak, omiljena boja je srebrnosiva, a omiljeni dragi kamen su biser i oniks. Rakov metal su srebro i selen, a cvet je medveđa šapa. Rakovi vole porodicu, kuću, književnost. Često su kuvari, učitelji, trgovci nekretninama.


Astrosav Dnevni Horoskop Lav

Lav

Za osobe rođene u periodu između 23.7. i 23.8.

Posao: Vazan poslovni sastanak obelezice ovaj dan. Tom prilikom mozete da sklopite unosan ugovor.

Ljubav: Sudbinski susret na putovanju ili sa osobom koja je poreklom iz druge zemlje. Sve to ubrzo moze da se pretvori u vezu na daljinu.

Zdravlje: U dobroj ste formi.

Vladajuća planeta je Sunce. Lavovi su vatreni znak, omiljena boja je zlatna, a omiljeni dragi kamen je gorski kristal. Lavov metal je zlato, a cvet je ljiljan. Lavovi vole sport i estradu. Često su glumci, pevači i advokati.


Astrosav Dnevni Horoskop Devica

Devica

Za osobe rođene u periodu između 24.8. i 23.9.

Posao: Glavni izazov je da u razgovoru sa kolegama ne odajete svoje najvece poslovne tajne i ciljeve.

Ljubav: Device koje su u ozbiljnoj vezi razmisljaju o formiranju porodice. Ocekuju Vas veoma vazne i dalekosezne odluke.

Zdravlje: Smanjite unos secera i masti.

Vladajuća planeta je Sunce. Device su zemljani znak, omiljena boja su zelena (sve nijanse) i smeđa, a omiljeni dragi kamen je smaragd. Devičin metal su živa, aluminij i nikal, a vole cveće živih boja: neven, tratinčica i endivija. Device vole Analizu, računanje, red, preciznost.


Astrosav Dnevni Horoskop Vaga

Vaga

Za osobe rođene u periodu između 24.9. i 23.10.

Posao: Mozete ostvariti veliku zaradu. Moguce je unapredjenje, ali ce u toj situaciji presudnu odluku igrati poznanstvo s covekom od uticaja.

Ljubav: Ljubavna avantura sa osobom u znaku Strelca ili Lava obelezice jedan duzi period.

Zdravlje: Problemi sa krvnom slikom.

Vladajuća planeta je Venera. Vage su vazdušni znak, omiljena boja je ružičasta, a omiljeni dragi kamen je safir. Vagin metal su bakar i bronza, a cvet je hortenzija. Vage vole eleganciju i ukrase. Dobre su u zvanjima vezanim uz kulturu, lepotu i umetnost.


Astrosav Dnevni Horoskop Skorpija

Skorpija

Za osobe rođene u periodu između 24.10. i 22.11.

Posao: Pruza Vam se prilika da zavrsite rad na vaznom poslovnom zadatku. Od uspeha tih rezultata zavisice Vas napredak na poslu u daljoj buducnosti.

Ljubav: Na ljubavnom planu se nalazite u danu kada moze doci do sudbinskog susreta, novog pocetka.

Zdravlje: Prehlada.

Vladajuća planeta su Mars i Pluton. Skorpija je vodeni znak, voli jarke boje: tamnocrvena, crna, smeđa, tamnozelena, srebrnosiva, a omiljeni dragi kamen je opal. Skorpijini metali su olovo, železo, crveno zlato, a cvet je pelargonija. Skorpije vole seks, borbe, rizik, tajne. Rođeni su organizatori i dobri rukovodioci.


Astrosav Dnevni Horoskop Strelac

Strelac

Za osobe rođene u periodu između 23.11. i 21.12.

Posao: Aktivirano je polje tajni i tajnih neprijatelja. Neko od kolega nije Vam blagonaklon, a uskoro do Vas mogu dopreti i neke spletke.

Ljubav: Ocekuje Vas vazan razgovor s partnerom. Planete Vam pruzaju podrsku da ostvarite vazan zajednicki cilj.

Zdravlje: Nervoza.

Vladajuća planeta je Jupiter. Strelac je vatreni znak, omiljene boje su ljubičasta, tirkizna, tamnoplava, a omiljeni dragi kamen su topaz, smaragd, ametist. Strelčev metal kalaj, a cvet je karanfil. Strelci vole putovanja, avanture, sport. Često su glumci, pisci, muzičari, umetnici, sportisti, filozofi, astrolozi, naučnici.


Astrosav Dnevni Horoskop Jarac

Jarac

Za osobe rođene u periodu između 22.12. i 20.1.

Posao: Moguc je pocetak nove poslovne saradnje ili mozete zapoceti privatni biznis sa nekim prijateljima.

Ljubav: Slobodni Jarcevi mogu da upoznaju svoju srodnu dusu na nekoj zabavi ili preko posla. Pocetak nove veze.

Zdravlje: Vazno je da odrzavate svoju kondiciju.

Vladajuća planeta je Saturn. Jarac je zemljani znak, njegove boje su: zelena, siva, crna, smeđa, a omiljeni dragi kamen su antracit i tirkiz. Jarčev metal je olovo, a cvet su bršljan i maćuhica. Jarčevi vole tradiciju, pravila, štednju. U poslu su odgovorni, marljivi i konzervativni.


Astrosav Dnevni Horoskop Vodolija

Vodolija

Za osobe rođene u periodu između 21.1. i 19.2.

Posao: mate mogucnost da uspostavite saradnju sa inostranstvom. Budite obazrivi ukoliko Vam ponuda bude zvucala isuvise lepo da bi bila istinita.

Ljubav: Nemirni ste i razdrazljivi, impulsivni. Moguce su razmirice.

Zdravlje: Losa cirkulacija, hvataju Vas grcevi.

Vladajuća planete su Uran i Saturn. Vodolija je vodeni znak, njene boje su tirkizna i plava, a omiljeni dragi kamen je akvamarin. Vodolijini metali titanium, olovo i aluminijum, a cvet su orhideja i zanovijet. Vodolije vole druženje i timski rad. One su najbolji astrolozi, teolozi i praktičari svih okultnih nauka.


Astrosav Dnevni Horoskop Ribe

Ribe

Za osobe rođene u periodu između 20.2. i 20.3.

Posao: Posebno budite obazrivi prilikom potpisivanja ugovora, jer se pod uticajem ovih aspekata moze desiti previd. Pad koncentracije.

Ljubav: Slobodne Ribe ocekuje poznanstvo sa veoma privlacnom osobom u znaku Bika ili Vodolije.

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

Vladajuća planete su Neptun i Jupiter. Ribe su vodeni znak, njihove boje su ljubičasta i srebrna, a omiljeni dragi kamen je hematit. Njihovi metali su titanium, kalaj i bronza, a cvet je lokvanj.

© 2022 Astrosav – sva prava zadržana – Impresum