Pluton je retrogradan do 3. oktobra 2019.

Pluton je započeo svoj retrogradni hod i njegova magija trajaće sve do 3. oktobra 2019. godine.

OVAN

Pluton postaje retrogradan u vašoj 10. kući, kući karijere i slave, što vam donosi velike promene na planu posla. Desiće vam se ono zbog čega najviše strepite u karijeri, ali uz dobru pripremu od toga možete da napravite srećan zaokret. Budite spremni na haotičan perod u poslu!

BIK

Bikovima Pluton postaje retrogradan u devetoj kući, kući viših duhovnih vrednosti. Ovo je vreme za rast i izlazak iz zone komfora. Sve što vas je žuljalo sada ćete moći da izbacite iz svog života, ako imate hrabrosti da napravite taj korak.

BLIZANCI

Blizancima Pluton postaje retrogradan u osmoj kući, kući smrti i ponovnog rađanja. Ova kuća vlada i seksom. To znači mnogo novih početaka - moguće je da ćete krenuti sa novim poslom, novom vezom ili ćete ostvariti novo i neočekivano prijateljstvo. Zapravo, velike su šanse da ćete baš u ovom periodu upoznati onu pravu osobu.

RAK

Pluton Rakovima postaje retrogradan u sedmoj kući, kući partnerstava, što znači da i njima sleduju nova povezivanja na romantičnom ili profesionalnom planu. Međutim, ti novi ljudi u vaš život će ući sa namerom da vas emotivno izmanipulišu. Budite vrlo oprezni u narednom periodu da ne biste bili izigrani.

LAV

Lavovima Pluton postaje retrogradan u šestoj kući zdravlja, svakodnevice i obaveza. Kako je Pluton planeta opsesija, strahova i podsvesnog, verovatno će vam se desiti da dotaknete samo dno u nekom poroku koga nikako da se otarasite. A nakon tog dna sledi ponovno rađanje i vaš novi život bez tog poroka koji vas je mučio.

DEVICA

Devicama će Pluton biti retrogradan u petoj kući, kući dece, romanse i kreativnosti. Ako imate decu, ovo će biti posebno naporan period i nećete se dobro slagati. I sve ostale veze sa ljudima biće lošije. Okolina će vas kriviti za sve loše što im se dešava. Držite se, i to će proći.

VAGA

Vagama je Pluton retrogradan u kući doma i porodice. U narednom periodu, Vage će se mnogo vraćati na traume iz detinjstva i mladosti. Ovo je pravo vreme da krenete na psihološku terapiju ili otvoreno porazgovarate sa nekim jer ćete proći kroz period intenzivnog tugovanja.

ŠKORPIJA

Škorpijama Pluton postaje retrogradan u trećoj kući, kući komunikacije. Dobro preispitajte način na koji komunicirate sa drugima i olabavite malo sa nametanjem svojih stavova.

STRELAC

Strelčevima Pluton postaje retrogradan u kući prihoda. U narednom periodu bićete opsednuti materijalnim, što će vam poremetiti odnose sa okolinom.

JARAC

Jarčevima Pluton postaje retrogradan u kući lične moći. Jarčevi će u ovom periodu proći kroz pravu fizičku transformaciju. Mnogi će potpuno promeniti stil odevanja ili komunikacije.

VODOLIJA

Vodolijama Pluton postaje retrogradan u kući tajni. Sada ćete morati da odbacite sve psihološke mehanizme koje koristite za samoodbranu još od detinjstva, a koji vam kao odrasloj osobi samo štete. Ovo je vreme za rast i menjanje, iskoristite ga.

RIBE

Ribama Pluton postaje retrogradan u kući prijateljstva. Ovo je pravo vreme da se priključite nekoj grupi i pronađete neki novi hobi ili bilo kakvu aktivnost. Bićete sjajno prihvaćeni i proširićete krug poznanstava.

© 2021 Astrosav – sva prava zadržana – Impresum