Kakav uticaj ima retrogradan Jupiter na Vaš znak horoskopa?

Jupiter je počeo da se kreće retrogradno i to će uticati na sve znakove zodijaka, ali Strelac, Blizanci i Ribe će to najviše osjetiti! Jupiter inspiriše ljude da rastu i preuzmu rizik. Osećaćete se super entuzijastični i sigurni u gotovo sva područja vašeg života. Što zapravo želite postići i šta činite da bi se to dogodilo? 

Jupiter je retrogradan do 11. avgusta. U isto vreme, Venera je na istom stepenu kao i Neptun, uzburkava sanjivu, romantičnu vibraciju.

Ovan

Tijekom vremena u kojem će se Jupiter kretati retrogradno, osjećat ćete se kao na rubu. Iako može izgledati nerazumno, počet ćete shvaćati odakle dolazi ta napetost kako dani prolaze, prenosi The wild child.

Morate odvojiti vrijeme za rad na sebi i dati sebi odmor. Trebate vremena za sebe, a uzimanje pauze nije pogrešno.

Bik

Iako to možda nije najugodnija stvar za vas, period retrogradnog Jupitera pomoći će vam da rastete. Osjećat ćete mnogo više o sebi nego inače, a to je nešto na što ćete se morati naviknuti.

Neki od najgorih dijelova vaše prošlosti mogu izaći na vidjelo, ali na kraju, bez prtljage koju ste nosili, moći ćete krenuti naprijed.

Blizanci

Ovo retrogradno razdoblje ponudit će vam nešto što ste predugo propuštali. Naći ćete hrabrost i radit ćete na sebi kako biste se pokazali u ovom svijetu.

Već se neko vrijeme zatvarate i smanjujete veze s ljudima koji su najviše zabrinuti za vas, a sada morate prestati s tim.

Imate pitanje o budućnosti?

Rak

Osjetit ćete ozbiljan poziv da se probudite. Proveli ste previše vremena dopuštajući sebi da živite svoj život za druge ljude. Morate shvatiti što želite, a ovo retrogradno razdoblje pružit će vam savršenu priliku.

Naravno, to nije najgore u trenutnoj situaciji, ali to nije ono što vam služi. Čekaju vas nove stvari.

Lav

Za vas je sada svijet zastrašujuće mjesto. Suočavate se s mnogo boli i borbe, ali se trudite biti jaki. Shvatit ćete koliko ste doista mali za vrijeme ovog razdoblja. Naravno, želite biti u središtu pozornosti, ali to trenutno nije moguće.

Možda biste trebali razmisliti je li put na kojem se nalazite put na kojem biste trebali biti, prije nego što bude prekasno da napravite promjene koje trebate napraviti.

Devica

Vrijeme je nešto za što osjećate da vam nedostaje. Čini se da se iz dana u dan nešto nagomilava i vi se ne nosite dobro s tim.

Ovo retrogradno razdoblje će vas oboriti s nogu i možda je dobro da radite s energijama umjesto da se borite protiv njih. Ako ste voljni preuzeti rizike potrebne za prigrliti priliku, te energije mogu donijeti obilje.

Vaga

Ovo retrogradno razdoblje stavit će vas na mjesto gdje možete dobiti više u skladu s vlastitim emocijama. Ulijevat ćete hrabrost osobi koja je najvažnija u vašem životu.

Zapamtite da čak i ako se spotaknete na putu, dugoročno ćete imati koristi od činjenice da zapravo pokušavate.

Škorpion

U posljednje ste vrijeme prolazili kroz mnogo toga i sada slijedi razdoblje opuštanja kroz sljedećih nekoliko mjeseci. Više ćete se izražavati i pronaći ćete nešto što će vas usrećiti.

Iako to nije nešto u čemu ste dobri – pokazivanje ljubavi prema sebi i biti vjeran svom srcu, to je nešto na čemu ćete u ovom retrogradnom razdoblju raditi.

Strelac

Sada je vrijeme da se izvučete iz ljuske. Obično nađete načine kako izbjeći ovo i stalno se krećete bez izgradnje istinskih veza.

Ovo retrogradno razdoblje uzrokovat će da uronite u svoju prošlost i otvorite se nekome tko vam je važniji nego što ste u početku mislili. Možda ćete u nadolazećim mjesecima biti spremni za neočekivanu poslasticu.

Jarac

Sljedeća četiri mjeseca vam neće biti lako. Bit će prilično intenzivno i bit će puno stresa. Vi ćete donijeti neke ozbiljne odluke i većina njih će prouzročiti da se osjećate kao da ste napravili neke pogreške.

Zapamtite, bez obzira na to jeste li učinili ispravnu stvar, donesite odluku koja je za vas najbolja. Ne možemo samo ugađati svima. Ako se uhvatite u koštac s tim, bit će vam bolje nego što možete zamisliti.

Vodolija

Retrogradni Jupiter će probuditi vašu duhovnu stranu. Provest ćete puno vremena meditirajući i pokušavajući prevladati neke borbe s kojima ste se suočili.

Ovo razdoblje za vas će biti sasvim dobro, jer ćete uz minimalno naprezanje moći proći kroz njega. Drugi će možda moći od vas naučiti jednu ili dvije stvari.

Ribe

Ovaj retrogradni period neće biti povoljan za vas, ali bit će značajan.

U nadolazećim mjesecima istražit ćete mnogo toga i pokušat ćete nadvladati prepreke koje su pred vama.

Ako želite svjetlost vaše budućnosti, kao što kažete, možda će vas ovaj mračni trenutak tamo dovesti.

© 2021 Astrosav – sva prava zadržana – Impresum