Astrolog Aleksandar Matović

Ekspert za mnoga životna polja, naročito za aspekte ljubavi, karijere, zdravlja, finansija.

Kontaktiraj Aleksandra

Biraj opciju 18

Astrolog Aleksandar MatovićOduvek me je zanimala astrologija i način na koji određuje naše sudbine i ličnosti, stavljajući nam do znanja da smo svi mi samo mali deo jednog velikog savršenog i preciznog mehanizma. Pomognuta tarotom postaje moćno sredstvo u pomaganju ljudima da saznaju više o sebi i mogućnostima na svim životnim poljima, kao i bitnim pitanjima, naročito na polju ljubavi, karijere, zdravlja, finansija...

Ukoliko i vi želite da dešifrujete svoja životna polja i saznate odgovore na bitna pitanja pozovite, tu sam da vam u tome pomognem, Aleksandar astrolog i tarot tumač.

Par saveta kada se obraćate astrologu
Pre nego se rešite da odete astrologu, nije loše da nešto saznate o njemu. Astrolog je biće koje pulsira kao i Vi, ima svoje nade i strahove, svoje sumnje, pobede i poraze. Astrolog je osoba koja je prepoznala svoj dar, a to je „razumevanje jezika simbola“. Opčinjen i sa ciljem da rastumači tajne mape najpre svoje, a potom i hiljade drugih duša, on postaje vanvremenski čovekov prijatelj.

Zašto vanvremenski? Zato što svojim mislima, analizirajući, povezujući, sklapajući mozaik slika koje žive u jednom horoskopu, on hoda kroz vreme vođen vizijom onih potreba koje u svakom horoskopu žive.

Specijalnost

Ljubav100%
Zdravlje100%
Karijera100%
© 2021 Astrosav – sva prava zadržana – Impresum